Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[HUSAR] news
MightyBaz:
my nie jestesmy w CVA tylko JESTESMY CVA - na tym polega roznica.
dla mnie nie ma znaczenia czy byl ktos od nas czy nie, wazne ze CVA ukaralo tych "zlych"
Loc0:
To napisz CVA news :) Btw zrob cos zeby odkrecic minus od CVA dla Akademii. W sumie zdazylem juz zapomniec o NRDS a tu taki placek - jeszcze ktos nieswiadomy poleci wam pomoc i becki dostanie :)
MightyBaz:
moge odkrecic "-" ale ktos z szefow musi cos napisac w imieniu unseen academy w ingliszu, dodam komentarz i bedzie ok - czyli prosba o mail ingame do mnie
Ellaine:
Coś napisze jak zdobede poparcie Xarta, bo ja to bym sobie czasem polatał po Provi i to właśnie po stronie szlachetnych wojowników światłości. Ale tymczasem nie ma parcia bo mamy co bić na własnym malutkim podwórku więc nie ma takich rozmów wewnętrznych. Jak gwardia będzie się nudziła, zacznę kombinować Provi (no chyba że z jakichś powodów Xart mi powie że nie).
MKoll:
Z tego co pamiętam, jeden corp Unseen jest z założenia piracki. Dobrze byłoby od razu to wyjaśnić. Z zasady nie ma - dla pojedynczych corpów w jakimś sojuszu, ale UA będąc szkołą dla nowych pilotów jest wyjątkowym przypadkiem. Opisanie tego w szczegółach oszczędzi przyszłych nieporozumień.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej