Eve Online > PVP

[PvP] Ishtar

<< < (9/11) > >>

Colonel:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 16, 2011, 12:40:51 ---Hm ciekawe, ciekawe. Po nano nerfie zaprzestalem latania na ishtarku. Trza bedzie wyprobowac. Pieknie podziekowac za ciekawy ficik.

--- Koniec cytatu ---

za duzo akcji jest pod ostrzalem sentry Deaell
tracisz drony, tracisz impet..
pollecisz ze dwa razy, wkurwisz sie i wyjebiesz na złom  ::)

Azbuga:
tracisz drony... drony to amunicja i masz je tracić. po to w cargo jest miejsca tyle żeby to uzupełniać. Zabijają ci dronkę to puszczasz nową i tyle

Ps. Col - rozumiem że jeśli coś nie jest vagasem albo cynabalem to nie ma sensu tym latać? :)

ishtar ma też jedną zaletę w stosunku do vagasa czy cynabala - nikt sam nie podejmie walki z czymś takim jak jest solo - z ishtarem jak najbardziej :)

Colonel:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 16, 2011, 14:45:34 ---tracisz drony... drony to amunicja i masz je tracić. po to w cargo jest miejsca tyle żeby to uzupełniać. Zabijają ci dronkę to puszczasz nową i tyle

Ps. Col - rozumiem że jeśli coś nie jest vagasem albo cynabalem to nie ma sensu tym latać? :)

ishtar ma też jedną zaletę w stosunku do vagasa czy cynabala - nikt sam nie podejmie walki z czymś takim jak jest solo - z ishtarem jak najbardziej :)

--- Koniec cytatu ---

zwracam sie do tych,
do ktorych sentry czesto strzela i nie maja czasu na zabawe z dronami...
do wrogiej milicji, piratow czy w zerozero mozecie sobie tym latac, Az-bu-go  ;)

Nitefish:
@Azbuga - no właśnie mam podobne odczucia. Wielu rzuci sie na ishtara bo nim pogardzaja. Jestem fanem dronek, jeszcze 1 skill na 5 i będzie perfekt.

Ten res na kinetic to dobra opcja bo sporo drejow sie szlaja wszędzie, a i każdy matar bije kin jako secondary.

Azbuga:
miałem dzisiaj jedną z fajniejszych bitek ishtarkiem :) 1v3 w amamake - trwało to bardzo długo - hurek zdążył mi wybić 10 curatorków 5 hobgoblinów i 8 wariorków zanim w końcu spadł. gdzy miałem go jakoś na połowie armora dolecieli jego koledzy, firetaila pięknie przytrzymał web poza zasięgiem jego scrambla co pozwoliło dobić hurka a potem rozprawić się z drobnicą.

http://koza.killmail.org/?a=kill_related&kll_id=10336737

thrasher z salvagerami był zabity nieco wcześniej i nie było go w czasie walki, która zaczęła sie gdy miałem jakoś 80% shielda zjechanego przez sentry po jego ubiciu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej