Eve Online > Wsparcie techniczne

EVE CRASH !!! Help !!!

<< < (2/3) > >>

ziemian:
Próbowałem wszyskiego czysciłem cash/przeinstalowałem eve/ wszeliej maści stery dzwiek też wyłączałem. I lipa :grr:
Najczęściej sie wywala jak kliknę w hangar ze statkami. Mysle ze jest jakis problem z obrazkami albo cos takiego.Juz nie mam pojecia co to za shit :idiot2: poszukam tych starszych sterów gf moze to cos pomoze :embarassed:.

Fedajkin:
hmm... a przeinstalowywałeś windę?

Qreg:
ja na intelu GMA950 mialem tez BSOD poz zmianie sterownikow od grafiki, wgrałem te co mialem poprzednio i wszystko wrócilo do normy (da sie dalej grac w tych 20-30 fps ale sie da:))

ziemian:
Uzyskałem zpowrotem stabilność evci.uffff :smitten: Problem faktycznie polegał na sterownikach do grafiki, ale problem był w tym ze starych nigdzie nie mogłem znaleźć:-( Intelowskie nie instalowały się tylko te z Lenovo pasowały ale tam jak zawsze same nowe. Winowajca problemu to bibloteka igxpdx32.dll. Naszczęscie zanalzłem w tempie jakieś zachaszowane stare i jak narazie działa bez zwiechów. Dzieki za pomoc mozna zaknąc ten wątek O0

Luisa:
A ja mam 8 FPS na 965GM... ;((( Wydaje mi się to trochę podejrzane... chociaż sam nie wiem... Dodam tylko, że lapek to HP 6720s z Celeronem M 1.73 no i zintegrowaną kartą intela :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej