Eve Online > Wsparcie techniczne
Premium trinity
Szakal:
a mi spoko dziala nawet z 3 kontami naraz tylko malo fps ;/ max jaki mialem to 90fps
misao:
--- Cytat: NeX w Grudzień 09, 2007, 17:00:53 --- Drony nie regenerują shielda natychmiast po zadokowaniu. Myślałem, ze to nowa zasada, ale inni gracze twierdzą, że u nich działa na starym kliencie tak jak dawniej.
--- Koniec cytatu ---
Regen shield dronek zachodzi na serverze, klient nie ma tu nic do gadania. to conajwyzej bug grafiki ( nie odswierza) albo laga. prawdopodobnie shieldy dronek automagicznie updatuja sie jak cos zacznie do nich strzelac
Fedajkin:
Co do tego shielda to jeszcze innny ciekawy motyw zauważyłem wczoraj... drona miała postrzelany shield, zescoopowałem jąi po chwili wypóściłem, nadal shield postrzelany, no ale dałem jej atak i walczę. W miarę upływu czasu shield odbudował się, więc dronki do dronebay'a i skok do innego systemu, tam na pasku wypuszczam je i co widzę... dronka ma znowu postrzelany shield, mimo, że był zregenerowany ;)
misao:
sprobuj ja lekko ostrzelac, prawdopodobnie po 1 trafieniu dronce shield sie "zregeneruje" - dmgod twojego strzalu ( a dokladniej wyswietli wlasciwy stan
Deshroom Nooby:
--- Cytat: Mighty Baz w Grudzień 09, 2007, 16:34:22 ---da sie grac w koncu na xp z patchem premium? na razie mam classic
--- Koniec cytatu ---
zainstalowalem trinity na starym lapsie i nigdy nie mialem kłopotu z boot.ini (instalowalem rano nie w nocy wiec pewnie dostalem ten poprawiony)
do premium sie updatuje ingame paczem, zero problemów
Nawigacja
Idź do wersji pełnej