Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (18/37) > >>

Azradiel:
Yun Azradiel -  gallente, około 3M SP, obecnie bawię się głównie w planetki/kopanie. To moja druga postać/konto - pierwsze obecnie nie aktywne/nie używane z powodu braku czasu na dalsze ciągnięcie dwóch kont.  Mam już pewne doświadczenie w EVE, bawię się z przerwami może od 1,5 roku. Szukam fajnego korpa z dorosłymi ludźmi,  najlepiej na razie w high sec - z nullem mam na razie złe wspomnienia :P

Kara Mon:
Blisko 19 m SP Minmatar szuka korporacji.

Latam statkami do BC galelnte/minmatar + cepy/afy/bombery + rr dominix , do tego lubie frakcyjne fregaty i cruisery , a doklandniej imperial navy slicer, dramiel, stabber fleet i cynabal.
Aktualnie trenujacy minmatar cruisers na 5 , pozniej w planach rapier , vagabond , scimitar i kiedys kiedys sleipnir. Niestety dlugi czas nie moglem sie zdecydowac co tak naprawde chce robic wiec SP mam rozrzucone po statkach i uzbrojeniu chyba kazdej rasy  ::)

Korporacja najlepiej operujaca w 0.0 jak i low sec , byle dalo sie polatac w 5  jak i w 50 osob. Moze byc piracka , bez znaczenia jesli nie bedzie zbyt duzo marudzenia ze do tego i tego to strzelac nie wolno bo nas zresetuja. Jedyne wymagania jakie mam to FC ktorzy nie boja sie zaryzykowac statkow we flocie bo jesli sie boja to znaczy ze poza gankowaniem 10 do 1 nic innego sie nie bedzie dzialo. Moze byc tak polsko jak i anglojezyczna z naciskiem jednak na anglojezyczna , z samymi Polakami zaczyna sie juz nudno robic .

Z gory uprzedzam ze majac mnie w korporacji trzeba sie liczyc z wtopami jakichs niekoniecznie najtanszych statkow , po prostu jak osobiscie nie przetestuje na ile moge sobie pozwolic nowa zabawka to nie bede tym latal co nie zawsze oznacza uratowanie statku jak lykne oczywistego baita  :D , no i bankowow nie bede uczestniczyl w CTA w godzinach w ktorych po prostu nie moge grac , zycie wazniejsze gra to tylko dodatek.

Mam tez kilka "zlych" nawykow , jak widze cos na pasku znaczy trzeba zestrzelic, jak widze kogos robiacego misje to trzeba zestrzelic, jak widze industriala to trzeba zestrzelic.

Latalem chyba w kazdym rodzaju flot, od bombardowania przez close i long range bc/bs po oranie posow czy bitwy supercapitali wiec zachowania sie w dowolnej flocie nie trzeba mnie uczyc.

Jakies sugestie gdzie moge sie zaczepic ?

Deaell Portt:

--- Cytat: Kara Mon w Lipiec 24, 2010, 23:24:51 ---Blisko 19 m SP Minmatar szuka korporacji.

Latam statkami do BC galelnte/minmatar + cepy/afy/bombery + rr dominix , do tego lubie frakcyjne fregaty i cruisery , a doklandniej imperial navy slicer, dramiel, stabber fleet i cynabal.
Aktualnie trenujacy minmatar cruisers na 5 , pozniej w planach rapier , vagabond , scimitar i kiedys kiedys sleipnir. Niestety dlugi czas nie moglem sie zdecydowac co tak naprawde chce robic wiec SP mam rozrzucone po statkach i uzbrojeniu chyba kazdej rasy  ::)

Korporacja najlepiej operujaca w 0.0 jak i low sec , byle dalo sie polatac w 5  jak i w 50 osob. Moze byc piracka , bez znaczenia jesli nie bedzie zbyt duzo marudzenia ze do tego i tego to strzelac nie wolno bo nas zresetuja. Jedyne wymagania jakie mam to FC ktorzy nie boja sie zaryzykowac statkow we flocie bo jesli sie boja to znaczy ze poza gankowaniem 10 do 1 nic innego sie nie bedzie dzialo. Moze byc tak polsko jak i anglojezyczna z naciskiem jednak na anglojezyczna , z samymi Polakami zaczyna sie juz nudno robic .

Z gory uprzedzam ze majac mnie w korporacji trzeba sie liczyc z wtopami jakichs niekoniecznie najtanszych statkow , po prostu jak osobiscie nie przetestuje na ile moge sobie pozwolic nowa zabawka to nie bede tym latal co nie zawsze oznacza uratowanie statku jak lykne oczywistego baita  :D , no i bankowow nie bede uczestniczyl w CTA w godzinach w ktorych po prostu nie moge grac , zycie wazniejsze gra to tylko dodatek.

Mam tez kilka "zlych" nawykow , jak widze cos na pasku znaczy trzeba zestrzelic, jak widze kogos robiacego misje to trzeba zestrzelic, jak widze industriala to trzeba zestrzelic.

Latalem chyba w kazdym rodzaju flot, od bombardowania przez close i long range bc/bs po oranie posow czy bitwy supercapitali wiec zachowania sie w dowolnej flocie nie trzeba mnie uczyc.

Jakies sugestie gdzie moge sie zaczepic ?

--- Koniec cytatu ---
Przykro mi zostaje ci tylko PBN. Tylko w PBN wy..wzmocnimy twoje impulsy, zebys robil to bardziej profesjonalnie. Zawitaj do nas na kanal Bunniesy poznamy sie i zobaczymy czy zaiskrzy. :P

PBN broni, PBN radzi, PBN nigdy cię nie zdradzi.

Thi0ridazin:

--- Cytat: Kara Mon w Lipiec 24, 2010, 23:24:51 --- Jakies sugestie gdzie moge sie zaczepic ?

--- Koniec cytatu ---
call me :)

Sanada:
Cześć,
jestem Gallente z 7,5M SP (drony, spaceship command, gunnery i trochę science), zajmuję się misjami w hi-sec oraz exploringiem w low-sec. Na ogół latałem solo więc nie mam doświadczenia w lataniu w grupach ani w PVP.
Szukam korpa składającego się z dojrzałych ludzi, prowadzonego w efektywny sposób, najchętniej nie za dużego i operującego w przestrzeni Gallente. Nie lubię złej organizacji eventów, marnowania czasu, kwasów w korpie i przymusu.

Obecnie celem numer 1 jest dla mnie zarabianie na PLEXy. Poprzez dołączenie do korpa liczę na zwiększenie zysków i ograniczenie kosztów (wojny tylko jeśli korp funduje statki) no i oczywiście dobrą zabawę w miłym towarzystwie.
Proszę o kontakt na maila in-game. Imię mam trudne bo japońskie więc uwaga na literówki: Sanada Nobushige. Wyrażam zgodę na wykorzystanie moich danych osobowych na potrzeby procesu rekrutacji - zastrzegam sobie możliwość odpowiedzi tylko na wybrane oferty  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej