Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (10/37) > >>

Taumantis:
2 Chary szukają domu. 20m sp i 15m sp
Pilot Caldarysjkiego Carriera i Matarski PvP
Jestem byłym B.u.f.o.nem ale jednak nie pasowałem tam bo jestem stukniętym gadułą, Szukam Corpa anglo/polsko języcznego z terenami w 0.0 zeby czasami pokerbirzyc na pvp

Evemail na Taumantis Regna

Rehadzio:
Doberek.

2 chary mua i mojsa alta  :P

Szukam spokojnej kerbir-landii . Bez obowiazkowych CTA itp .Obie postaci ponad 30 mln sp , alt cariers na 5 , barka itp . Main troche Pvp   :knuppel2:

Zaznaczam ze niechce nigdy wiecej byc FC  :diabeł:

Zainteresowanych prosze o kontakt ingame  - Rehad

o/

Voulture:
Rehad /o\
Nie chcesz wpasc do gbt postrzelac sie taraniskami? :P

Okropniak:

--- Cytat: Rehadzio w Styczeń 12, 2010, 10:57:56 ---Szukam spokojnej kerbir-landii . Bez obowiazkowych CTA itp .Obie postaci ponad 30 mln sp , alt cariers na 5 , barka itp . Main troche Pvp   :knuppel2:

--- Koniec cytatu ---

eee - to nie do nas w takim razie, my oferujemy spokojne kerbir-landie ale pod kątem odwiedzin tychże w innych niż raciarskich zamiarach :) Koledzy z "najbezpieczniejszego miejsca w galaktyce" wiedzą o co chodzi :)

Belialem:
Witam...a więc szukam corpa który zajmowałby się dosłownie wszystkim po troszku,od górnictwa poprzez misje do pvp.Może znajdować się w low bądź null nie przeszkadza mi to.Nie jestem pro graczem i posiadam zaledwie 11mln sp,latam statkami amarskimi.Nie szukam corpa z obowiązkowym CTA albo płaceniu kary bo się nie było.

Interesują mnie jakieś wspólne wypady po low,null żeby nawracać niewiernych.

Jestem po szkoleniach w UA więc co nieco wiem aczkolwiek nadal się uczę poznawać eve.

Co do pvp to nie mogę się zbytnio czymś pochwalić bo brałem udział może ze dwa razy w roamach ale z chęcią się nauczę postępowania zgodnie z zaleceniami FC.

jestem online raczej codziennie choć mogę być afk,od siebie mogę zaoferować pomoc jeśli się takowa komuś przyda.

po więcej info zapraszam na convo in game bądź eve mail.

pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej