Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (33/37) > >>

Neb:
Szukam corpa, do low i null sec pvp. Lubie latac po low i mam gdzies ss. Latam jakimis tam matarskimi i ammarskimi shipami. Interesuje mnie frekwencja corpa oraz system podzialu lupow. Kontakt ingame od jutra, do tego czasu pm na forum.

Pol Kent:

--- Cytat: Neb w Styczeń 13, 2011, 09:47:55 ---Szukam corpa, do low i null sec pvp. (...) Interesuje mnie frekwencja corpa oraz system podzialu lupow. (...)

--- Koniec cytatu ---
Jaki podział łupów ?  :D w 98 na 100 przypadków dopłacasz do zabawy a nie dzielisz łupy  :P

Nitefish:
Low a null to dwie różne sprawy, zazwyczaj korpy latające po low mało odwiedzają null i na odwrót. Tak czy siak, jak będziesz szukał korpa to wybierz taki, w którym pvp wygląda inaczej niż gankowanie raterów na paskach.

Moim skromnym zdaniem wszystkie smaki pvp masz w null, w low tylko wycinek z ss -10 który Cię ogranicza zamiast pomagać.

Co do dzielenia łupów - wszystko zależy od polityki korpa, który zazwyczaj ma wiele ciekawszych rzeczy do zaoferowania niż rozdrapanie kilku modułków po ubitym statku.

Colonel:
Vudu to mały korpik piracki działający głownie w low i WH space
Mamy prastary system podziału łupów
W dupach mam standingi i sec statusy. W niczym to nie przeszkadza.
Chcesz coś ze sklepu? Mamy własny
Chcesz coś wiecej? Wysyłamy konie pociągowe zeby przywiozly.
Interesuje Nas tylko współpraca / rekrutacja ludzi z piracka pasja
Ludzi którzy są gotowi dobrze sie bawić biorąc ISK za niezestrzelenie
Niż lansowac sie na killboardzie. Nie tolerujemy żadnego typu kerbirow w Naszych szeregach
Gra z Nami jest dość trudna i nie wielu jest w stanie te "nie wygody Naszego Piractwa" znosić przez dłuższy czas

Neb:
Jak bylem malym matarczykiem to marzylem zeby dolaczyc do vu-do, ale skutecznie zniechecala mnie liczba osob online. Jak jest teraz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej