Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (32/37) > >>

Rahnar:
Szukam korporacji nastawionej na PvP z dobrą atmosferą i ludźmi na luzie.
Aktualny używany: Rokh
W niedalekiej przyszłości mam zamiar latać Interceptor'ami
W EvE gram stosunkowo od niedawna więc liczyłbym na wsparcie członków w korporacji w sferze "know how". :)

Kilka słów o sobie:
Jestem studentem 5 roku ekonomii i 1 roku filologi angielskiej w Katowicach. Gram dla przyjemności a nie żeby być najlepszym.
Jeśli chodzi o moje preferencje co do wyboru statku to lubię grać jako support dla innych. Chętnie odpowiem na wszelkie inny pytania.

yelon87@yahoo.co.uk

Starakopara:

--- Cytat: Rahnar w Styczeń 03, 2011, 23:32:29 ---Szukam korporacji nastawionej na PvP z dobrą atmosferą i ludźmi na luzie.
Aktualny używany: Rokh
W niedalekiej przyszłości mam zamiar latać Interceptor'ami
W EvE gram stosunkowo od niedawna więc liczyłbym na wsparcie członków w korporacji w sferze "know how". :)

Kilka słów o sobie:
Jestem studentem 5 roku ekonomii i 1 roku filologi angielskiej w Katowicach. Gram dla przyjemności a nie żeby być najlepszym.
Jeśli chodzi o moje preferencje co do wyboru statku to lubię grać jako support dla innych. Chętnie odpowiem na wszelkie inny pytania.

yelon87@yahoo.co.uk

--- Koniec cytatu ---

White Eagle Federation, bardzo fajny korp, bez ciśnień, mozliwość zamieszkania w npc 0.0
kanał ingame: WEF Public

Starakopara:

--- Cytat: Vanzi w Styczeń 05, 2011, 11:59:05 ---Szukam korporacji z którą mógłbym zacząć przygodę z PVP. Grałem w EVE z przerwami dość krótko, konto ma około 9.5M sp pod matarskie statki. Na początek mogę latać t2 nanocanem, w zależności od potrzeb mogę skillować pod t2 guny do tempesta albo hace.

Wymagam jedynie zdrowego podejścia do gry tj jestem online gdy rl na to pozwala, w dużej mierze zależy to od zajęć na studiach, w szczególności nie planuję grania w śodku nocy.

Nie mam nic przeciwko przeprowadzce do 0.0 lub lowseca, ale jako że czasem trzeba na statki zarobić to odrazu uprzedzam, że nie umiem strzelać do krzyżyków nie ogladając jednocześnie seriali lub kodując czegoś na zajęcia więc wolę to robić w Machu w hisecu na jc, chyba że na miejscu będzie w miarę bezpiecznie.

Korp może być międzynarodowy.
Kontakt tylko in game (Lt Vanzi) lub Jabber/XMPP

--- Koniec cytatu ---

patrz mój post wyżej
o7

VarDenSar:
Szukam korporacji w kategoriach (jeszcze się nie znam na EVE):

- Można zarobić
- Trochę powalczyć
- Żeby to była polska korporacja
- Żeby dała parę wskazówek na wstępie
- Żeby ludzie tam byli ogarnięci/ dojrzali
- Taka która ma najwięcej ludzi (Polaków, największa, polska korporacja, jeśli ma to znaczenie)

Znajdzie się coś?

Kara Mon:
Unseen Academy, najlepsza droga dla kazego pilota, ta korporacja spelnia wszystkie twoje warunki . Pozniej dzieki niej latwiej znalezc jakas korporacje nastawiajaca sie konkretnie na to co chcesz w tej grze robic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej