Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (99/117) > >>

Ranshe:

--- Cytat: edek113 w Marzec 25, 2012, 01:03:32 ---Owszem czuję sie skrzywdzony przez admina dotykał mnie tu i tam i opowiedziałem o tym a co na to wy ? gość jest pijany , trolem .. ale sami nic nie robią ..

--- Koniec cytatu ---

Dałeś, zrozumieliśmy przekaz, a teraz wróć jak wytrzeźwiejesz względnie jak dorośniesz, bo z tekstem gdzie co drugie zdanie jest "jebać" w różnych odmianach i przypadkach, to dyskutować nikt nie będzie, tylko dostaniesz za niego kolejne ostrzeżenia i będą to ostrzeżenia w 100% słuszne.

Soulscream:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 25, 2012, 01:16:54 ---Dałeś, zrozumieliśmy przekaz, a teraz wróć jak wytrzeźwiejesz względnie jak dorośniesz, bo z tekstem gdzie co drugie zdanie jest "jebać" w różnych odmianach i przypadkach, to dyskutować nikt nie będzie, tylko dostaniesz za niego kolejne ostrzeżenia i będą to ostrzeżenia w 100% słuszne.

--- Koniec cytatu ---

Ja generalnie na wulgaryzmy jeszcze bym przymknal oko, ale na ten zlepek slow juz nie moge. Koles ma problem - spoko. Jednak tego sie nie da czytac jezeli tego nie zlozy sie w normalne zdania.

Ranshe:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 25, 2012, 01:45:29 ---Ja generalnie na wulgaryzmy jeszcze bym przymknal oko, ale na ten zlepek slow juz nie moge. Koles ma problem - spoko. Jednak tego sie nie da czytac jezeli tego nie zlozy sie w normalne zdania.

--- Koniec cytatu ---

No dokładnie o to chodzi. Mi tam wulgaryzmy też nie przeszkadzają jakoś tak specjalnie, ale te jego posty są takie nieskładne, że trzeba się wczytać żeby się tam doszukać treści jakiejś, a z takim % wulgaryzmów to się od razu człowiekowi odechciewa.

Goomich:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2012, 20:53:16 ---ku z tym ze jestem goonem i w ogole najgorszym gownem to jej nie dostalem v0v.

--- Koniec cytatu ---

Co mi przypomniało:

Hastra, Xart, kiedy w końcu skasujecie konto Bruce'a, nie może być, żeby goon i najgorsze gówno miało moderatora.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 25, 2012, 00:42:52 ---Kilka projektow bylo i zostalo zgnojoncych przez ludzi, ze po co skoro jest centrala. Swoja droga strasznie debilne tlumaczenie, jak sie nie podoba to wypierdalac.

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie kilka bylo, ale jezeli zadasz sobie trud i przypomnisz je tutaj, to okaze sie, ze upadly z zupelnie innych powodow niz rzekome "gnojenie na Centrali". tzn albo zostaly zalozone przez kogos kto nie mial zadnego pomyslu ani cierpliwosci w ciagnieciu projektu, albo przez osoby takie jak Ty, tzn nie grajace w EVE ale palajace niechecia do Centrali. Nie tedy droga, co udowodnil chyba z powodzeniem http://eve-outpost.pl/, ktory dziala i ma sie dobrze.

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2012, 20:53:16 ---Swoja droga kiedys sam siebie proponowalem na moda ale w zwiazku z tym ze jestem goonem i w ogole najgorszym gownem to jej nie dostalem v0v.

--- Koniec cytatu ---

To, ze tankowales kiedys dawno temu posy Goonswarmu nie ma tu nic do rzeczy, naprawde. Nie dostales moda bo jestes po prostu glupi, i brak ci kultury, poza tym to nie jest forum o WoW.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 24, 2012, 20:59:37 ---Problemem Centrali jest to, że nie ma się komu chcieć.

Jest zarejestrowanych nas tu 1150 (co i tak nie jest wcale dużą liczbą), a dyskusje (lub flejmy, whatever), toczą się właściwie wyłącznie pomiędzy iloma z tego ponad tysiąca, 30* osobami? Nie dziwią mnie niskie frekwencje w konkursach, jeśli aktywnych użytkowników jest tak mało.

Dlaczego tak mało?

Przecież powinno być ich co najmniej kilka razy tyle. Jestem w 100% pewien, że nawet odliczając tych, co się zarejestrowali po to tylko, żeby dostać przedłużonego triala, po czym gra im się nie spodobała i w związku z tym nie mają po co tutaj więcej wchodzić, to aktywnych graczy zarejestrowanych tutaj będzie spokojnie kilka razy więcej. Doliczając bittervetów, którzy już nie grają od dawna, ale lubią sobie pomarudzić, jaka ta gra teraz prosta, a oni to musieli pod górę i w śniegu po kolana, to pewnie z drugie tyle. Stawiam tak na kilkuset nawet łącznie, bo byłem na zlocie i widziałem ile osób tam było.

Więc najpierw powinna paść odpowiedź na pytanie, dlaczego tylko te 30* osób tutaj się udziela aktywnie, i dlaczego ta reszta nie chce się tu pojawiać. Dopiero po tym można poogranizować zlociki, konkursy i cuda wianki.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo wiele osob czyta Centrale nie rejestrujac/logujac konta, ilosc wejsc na strone jest duzo wieksza niz ilosc logowan. Sam znam takich conajmniej kilkanascie. Wiec faktycznie ilosc osob aktywnie udzielajacych sie jest bardzo mala, ale Centrala nadal funkcjonuje jako miejsce, gdzie mozna sie czegos dowiedziec o EVE w ojczystym jezyku, po prostu biernie czytajacych userow jest duzo wiecej niz aktywnie piszacych. I to jest faktycznie problem, bo pokazuje, ze cos jest nie tak. Co? Przeciez nabor na Admina/Moderatora jest caly czas otwarty, wystarczy tylko wziac sprawy w swoje rece i zaczac sie udzielac, animowac to forum, moderowac z klasa, robic to wszystko, co sami zauwazacie ze powinno zostac zrobione. Nikomu sie nie chce nawet sprobowac, a na tych nielicznych osobach ktorym sie chce skupiaja sie wszystkie ciosy niezadowolonych uzytkownikow. Ktos kogos strollowal? Winna jest Centrala. Nie ma najnowszego updatu? Centrala to dno. Napisalem komus po pijaku w niewybrednych slowach co o nim mysle i dostalem ostrzezenie? Nie wchodze na centrale bo to NaziForum. Jakie community, takie forum, i nie uwierze, ze moze byc inaczej, dopoki nie zobacze na wlasne oczy, ze ktos zalozyl nowe, bedzie je aktywnie prowadzil, inteligentnie moderowal, nie odechce mu sie po 2 tygodniach, a uzytkownicy zamienia sie nagle w kulturalnych, szanujacych sie nawzajem, piszacych z sensem i nie psioczacych na siebie nawzajem i wszystko dookola Polakow.
I have a dream...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej