bleh bleh bleh (...) a tak na marginesie to kto do k.....y nę....y jest właścicielem tego portalu, bo powoli centrala idzie w ślady Covenu, zestarzała się zardzewaiała, i jeszcze nic tu kurwa nie wolno zrobić (...) pierdu pierdu a walizka zginęła...
Ogólnie to powiem tak. Z powyższego powodu przestałem całkowicie interesować się centralą. Jedyne co, to mam jeszcze 'na sobie' domenę, ale z chęcią oddam w dobre ręce. Serwer już przekazany, front end, który sam pisałem ponad dwa miesiące zastąpiony przez wordpressa. Ogólnie mam wyje**** teraz
Ale przechodząc z mojego własnego marudzenia na was.
Wszyscy jesteście do niczego. Nie potraficie się zorganizować, nie potraficie zrobić niczego razem, nie chce wam się zastanowić nad czymkolwiek związanych z tym community. Brak wam jakiegokolwiek impulsu do tego, żeby coś stworzyć.
Potraficie jedynie dwie rzeczy:
1. Jęczeć, że wam nie dali (strony, isków, killi, kobiety, chipsów, statku, minsów, nagród, czegokolwiek!)
2. Żreć się nawzajem o wszystko. Walicie się po główkach główkami chwaląc się, kto ma dłuższego i lepszego tytana. Całkowicie bezproduktywnie włazicie na tą stronę szukając taniej sensacji.
Do niczego więcej się nie nadajecie. Ale żeby zrobić coś wspólnie dla centrali? Niieeeee no jak to!?!?!? JA?
? Nie mam czasu, nie chce mi się, nie umiem... A Admin to debil a moderator to jego dzi*ka!
Były konkursy. Nie chciało wam się brać w nich udziału!!!!! No toż kur*a m*ć!!! Mogliście dostać pier**** prepaidy na 60 dni, za darmo. Wystarczyło sie odrobinę wysilić. A jak się skończyło? Powtarzam, nie chciało wam się!! Musiałem was zmuszać, żebyście łaskawie zechcieli wziąć w nich udział!!!
Były prośby, inicjatywy.... Zróbmy wiki, zróbmy killboard, zróbmy to, tamto, sramto. Wszystkie idee umierały tak szybko jak się rodziły. Ja sam, siedziałem ku*wa po nocach jebiąc się, męcząc się nad tym, żebyście mieli ciekawy i interesujący front end z funkcjonalnościami różnymi, z listą korporacji, z battle raportami, z innymi duperelami na api, żebyście mogli się tym bawić, używać, wykorzystywać. W zamian dostałem opierdol, że to tamto sramto i ogólnie bleh
Ale żeby samemu coś zrobić, żeby samemu coś zaproponować, to nieee, bo po co. Jak to Xarth napisał "Zróbcie...". A ja do tego dodam "Zróbcie... a ja was za to opierdole, bo to umiem".
Powtarzam to z całą stanowczością oświadczając zarazem, iż jestem zdrowy na ciele i umyśle.
To community DO NICZEGO się nie nadaje!
I nic ani nikt tego nie zmieni. Wylałem żółci, a wylałem, ale ktoś to kiedyś powiedzieć musiał