Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
SokoleOko:
--- Cytat: Gregorius w Luty 08, 2011, 12:38:45 ---Nikt ci nie każe "męczyć się" z polską centralą. Możesz się "podnieść" na Scrapa etc.
--- Koniec cytatu ---
Gratuluję brnięcia dalej w tą samą uliczkę. Chcemy mieć polskie, żywe forum, czy wyślemy wszystkich na SHC, Kugu i Eve-O?
--- Cytat: Gregorius w Luty 08, 2011, 12:38:45 ---Ja tylko jestem ciekaw, czy na 1st Cav też pozwalałeś chłopakom na wszystko ::)
--- Koniec cytatu ---
Słaby przykład - forum [1stCav] jest zamkniętym forum wewnętrznym (coś jak forum korpowym), w dodatku za moich czasów regulamin jasno mówił, że "członkiem może być tylko osoba pełnoletnia". W związku z tym jedyną rzeczą zakazaną na tym forum było linkowanie pirackich treści, co było ukłonem dla potencjalnych sponsorów.
--- Cytat: Gregorius w Luty 08, 2011, 12:38:45 ---Jeśli udzielasz się na jakimś forum to siłą rzeczy akceptujesz jego regulamin.
--- Koniec cytatu ---
Siłą rzeczy... ale pisanie na Centrali to nie podpisywanie polisy na życie, gdzie negocjacja warunków sprowadza się do "my way or highway".
Gregorius:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 08, 2011, 13:15:48 ---Gratuluję brnięcia dalej w tą samą uliczkę. Chcemy mieć polskie, żywe forum, czy wyślemy wszystkich na SHC, Kugu i Eve-O?
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję bardzo :) Będę brnąć dalej - jeśli to, co uprawiają niektóre osoby nazywasz ożywianiem forum, to masz moje najszczersze gratulacje.
--- Cytuj ---Słaby przykład - forum [1stCav] jest zamkniętym forum wewnętrznym (coś jak forum korpowym), w dodatku za moich czasów regulamin jasno mówił, że "członkiem może być tylko osoba pełnoletnia". W związku z tym jedyną rzeczą zakazaną na tym forum było linkowanie pirackich treści, co było ukłonem dla potencjalnych sponsorów.
--- Koniec cytatu ---
I uważasz, że jeśli forum jest zamknięte to coś zmienia ? Był regulamin ? Był. Ludzie musieli się stosować ? Tak. Tu jest podobnie.
--- Cytuj ---Siłą rzeczy... ale pisanie na Centrali to nie podpisywanie polisy na życie, gdzie negocjacja warunków sprowadza się do "my way or highway".
--- Koniec cytatu ---
Negocjacja warunków ?! wtf ?
Anyway - chodź na flejma, bo tutaj tylko psujemy temat >:D
sc0rp:
--- Cytuj ---# Imię postaci: Gregorius Decimus
# Korporacja: Lost Idea
# Sojusz: C0VEN
--- Koniec cytatu ---
Greg ty sie zastanow czy przez ciebie nie przemawia zachowanie "niezaostrzonych czlonkow" ktorzy wam carriera ubili bo tak jakos sie to szykanowanie ich zbieglo w czasie z tym kilem.
Gregorius:
--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 08, 2011, 13:36:08 ---Greg ty sie zastanow czy przez ciebie nie przemawia zachowanie "niezaostrzonych czlonkow" ktorzy wam carriera ubili bo tak jakos sie to szykanowanie ich zbieglo w czasie z tym kilem.
--- Koniec cytatu ---
Nope, to akurat nie ma nic do rzeczy ;) Spokojna głowa.
Ja swojego podejścia i postrzegania świata nie zmieniam wraz ze zmianą tickera ;)
Goomich:
--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 12:19:43 ---Jak mogę się wypowiedzieć na temat danego fitu na podstawie listy modułów?
Może to ci się wyda dziwne ,ale dany użytkownik postuje nie dla siebie siebie i swojego ego /epeena ale żeby ułatwić życie czytelnikom, podzielić się doświadczeniem etc. Czyli dla mnie oczywiste jest ,że zadaniem postującej osoby jest jak najlepsze przekazanie danej informacji w nalepszy możliwy sposób.
--- Koniec cytatu ---
Czyli postowanie fitów w formie, która umożliwia każdemu szybkie i bezbolesne sprawdzenie danego fitu z własnymi parametrami (skille, imple, inne moduły, rigi, czy dodanie/zdjęcie fleet boostera) i w razie czego wprowadzenie poprawek nie jest złe. Ale zapostowanie w formie, z której dopiero trzeba sobie samemu złozyć, żeby dojść do tego samego jest najlepsze.
--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 12:19:43 --- O wiele czytelniej wygląda topic z 8 fitami danego statku w formie screenshotów z wymienionymi parametrami gdzie po paru kliknięciach ( tudzież przejechaniem scrollem ) jestem w stanie porównać dane fity.
--- Koniec cytatu ---
A nie możesz ich porównywać w EFT, ponieważ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej