Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (83/117) > >>

Doom:
Dark specjalnie dla Ciebie krótkimi słowami:
- topic dostał locka za pierwszym razem za bezczelne olanie przez membera PBN mojej notki przypominającej o zasadach działu (rzeczony królik dostał też za to punkty od Xartiasa)
- topic teraz dostał locka za treść posta z bumpem który nader obrazowo pokazywał co PBN jako całość lub poszczególni memberzy myślą o przestrzeganiu lokalnego regulaminu.
- skąd Ci się wzięło że kłódka jest za Twój post  pojęcia nie mam
- fakt że topic zamknąłem dopiero po pojawieniu się komentarzy, ale stało się tak ponieważ wbrew opini co niektórych mam też w pracy inne zajęcia niż klikać f5 co 10 sekund nad Centralą
- skrypt forum znam, wiem że ma ograniczenia, wiem również że w bardzo prosty sposób można sprawić że temat pojawi sie w tej sekcji forum z tematami w których coś się zmieniło bez wkurzania administracji

C0ldim, przejrzyj może forum, jestem pewien że jak się przyjrzysz znajdziesz miejsce domyślnie przeznaczone na frapsy itp (podpowiadam to nie Centrum Rekrutacyjne)

Goomich:

--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 11:45:06 ---Oj no lista modułów też może być .Kto komu broni ? Zresztą jak komuś się spodoba fit po obejrzeniu screenshota to zwyczajnie sobie szybko wszystko wklepie i tyle.
Wszystko ,że tak powiem zależy od osoby postującej ,albo trzepnie odpowiedź na leniwca ,albo się postara i poświęci tą minute więcej.
--- Koniec cytatu ---

Żeby dać innym więcej pracy?

--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 11:45:06 ---Tak masz x stron z fitami ,czyli wymienionymi modułami bez żadnych parametrów.
Jaki tu sens? W głowie sobie wszystko kalkulujesz?
--- Koniec cytatu ---

Ale wiesz, że te fity można wklejać do EFT?

--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 11:45:06 ---Przecież to oczywiste  ,że  postuje się fit na skillach all 5 bez drutów.
--- Koniec cytatu ---

Ja postuję zwykle na swoich.

--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 11:45:06 ---Chyba ,że ktoś chce się pochwalić jakimś fitem w danej konfiguracji implantów + boosterów etc.To przecież w takim wypadku to zaznacza.
--- Koniec cytatu ---

To sobie może obrazek wysłać, bo i tak nikogo nie interesuje ile State Raven może wytankowac na komplecie Estameli, HG Crystalami i boosterami.

--- Cytat: HammerSnake w Luty 08, 2011, 11:45:06 ---Naprawdę nie rozumiem twojego problemu.

--- Koniec cytatu ---

A ja nie rozumiem twojego.
Zamiast wygodnego fitu, gotowego do skopiowania (3 kliknięciami) do EFT i mania go w jednym miejscu w tym eft na później/do sprawdzenia ze swoimi skillami, wolisz obrazki porozrzucanie po fafdziesięciu forach, które dopiero będziesz musiał sam przepisać do programu, które i tak nie pokażą ci jak dany fit się sprawdzi, z tobą w środku, bo zwykle są na All5.

Aenyeweddien:
Panowie spokój...

Bo niestety niektórzy zaczynają przeginać. Na chwile obecną widzę powtórkę afery "cyc-gate" tylko wtedy osoby które miały polewkę teraz są wielce obruszone. Forum Eve-centrala jest forum publicznym na którym logują się również osoby niepełnoletnie i nawet 1 sekundowa wstawka nie może się pojawić. A Xarthias firmuje forum Swoim nazwiskiem i to jego będą ciągać po sądach jak się ktoś przyczepi (a już taka akcja też miała miejsce).

Niestety faktem jest również że ostatnio posty na forum przypominają mi kawał o marynarzu:
"- Opowiedziałbym kawał ale są tam słowa nieprzyzwoite.
- to zamień je na bla.bla
- bla.bla.bla.bla.bla.bla.bla.(...).dupa"
tylko że tutaj wulgaryzmy są jak najbardziej uwidocznione.

Co do zasad centrum rekrutacyjnego to dyskutowaliśmy nad tym w zeszłym roku i sami stwierdziliście że zostaje po staremu - była propozycja by równocześnie z wątkiem rekrutacyjnym (który ma być czystą informacją o korpie) powstawał wątek do dyskusji ale jakoś nie było zainteresowania ze strony użytkowników i w efekcie temat umarł.

HammerSnake:

--- Cytuj ---Ale wiesz, że te fity można wklejać do EFT?
--- Koniec cytatu ---
No to niech wklei dany fit osoba ,który go postuje.

Jak mogę się wypowiedzieć na temat danego fitu na podstawie listy modułów? Może to ci się wyda dziwne ,ale dany użytkownik postuje nie dla siebie siebie i swojego ego /epeena ale żeby ułatwić życie czytelnikom , podzielić się doświadczeniem etc. Czyli dla mnie oczywiste jest ,że zadaniem postującej osoby jest jak najlepsze przekazanie danej informacji w nalepszy możliwy sposób .   O wiele czytelniej wygląda topic z 8 fitami danego statku w formie screenshotów z wymienionymi parametrami gdzie po paru kliknięciach ( tudzież przejechaniem scrollem ) jestem w stanie porównać dane fity.

--- Cytuj ---Żeby dać innym więcej pracy?
--- Koniec cytatu ---
Jak ktoś ma czytelnika w dupie/jest leniwy / chce tylko podreperować swoje ego to niech nie postuje .

--- Cytuj ---Jak przeglądasz  katalog z samochodami to patrzysz na parametry techniczne ? Czy na nazwa silnika, opony , nazwy systemów etc i kształtuje ci taka lista kompletny obraz na temat danego samochodu i z łatwością porównujesz go z innym modelem lub wieloma innymi ,o których  też wiesz na podstawie listy modułów ?
--- Koniec cytatu ---

Zsur1aM:

--- Cytat: Aenyeweddien w Luty 08, 2011, 12:09:14 ---Forum Eve-centrala jest forum publicznym na którym logują się również osoby niepełnoletnie i nawet 1 sekundowa wstawka nie może się pojawić. A Xarthias firmuje forum Swoim nazwiskiem i to jego będą ciągać po sądach jak się ktoś przyczepi (a już taka akcja też miała miejsce).

--- Koniec cytatu ---

Od tego jest regulamin ktory akceptuje sie przy rejestracji na forum, wystarczy napisac jedna linijke, proste ;f

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej