Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (74/117) > >>

Lt Rook:
Uprzejmie donosze.
Centrala muli czasem niemiłosiernie  :'( Nie da się nic z tym zrobić?
Albo może tylko ja mam takie odczucie?

Doom:
Nie tylko Ty. Niestety wygląda na to że to problem hostingu... albo tych (^%)$$*)&%() ingrediencji rodem z FB

Khobba:

--- Cytat: Doom w Styczeń 28, 2011, 11:17:53 ---Nie tylko Ty. Niestety wygląda na to że to problem hostingu... albo tych (^%)$$*)&%() ingrediencji rodem z FB

--- Koniec cytatu ---
hostingu. FBowy badziew możesz sobie noscriptem wyłączyć AFAIK.

Xarthias:
A co ma FB do tego? Poza Twoją niechęcią do tego serwisu? :P
Mulenie jest najprawdopodobniej spowodowane przez problemy hosta z USA. Po weekendzie postaram się zrobić trochę porządku w bazie, na ftpie i w ustawieniach forum, może trochę to pomoże. A tak, pozostaje czekać, aż Hast dojrzeje do zmiany hosta na jakiś bardziej niezawodny ;)

NeX:
  Też miałem problemy z Centralą od kilku dni, ale wszystkie komunikaty były związane z błędami dostępu do bazy, wiec to najprawdopodobniej wina hosta, tak jak wspomniał Xarthias. Podobnie jak Doom nie lubię Facebooka itp, ale nie widzę aby bieżąca integracja miała jakiś negatywny wpływ na prace forum. Używam kilku narzędzi typu NoAds, NoScripts i wlasnego filtra url. Centrala praktycznie nie generuje nic co warto blokować. Pomijam oczywiście posty z linkami do Image Shacka, który jest koszmarnie powolnym hostem nawet w stanach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej