Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Tomash Kovahlsky:
Czy daloby sie dodac mozliwosc szukania uzytkownikow po nazwie korporacji (oraz ew. sojuszu)?
Te informacje ma wpisane sporo ludzi (bo sa gdzieniegdzie np. wymagane :P)... ale moga sie tez przydac gdy chcemy sie skontaktowac z konkretnym korpem, ale nie wiemy kto z PL-comunity do niego nalezy...
Doom:
http://img117.imageshack.us/img117/3244/schowek01w.jpg
Myślałem że ten problem to już czas przeszły dokonany :(
Szakal:
Doom u mnie nie ma tego problemu już. Mi pomogło jak zmieniłem styl na nowy zapisałem i znów na stary.
Maver:
--- Cytat: Hastrabull w Kwiecień 20, 2009, 07:26:14 ---nie jestesmy dziecmi ale pewne elementarne zasady kultury obowiazuja. Jesli nie potrafisz zlozyc zdania bez pupy i kupy to bedziesz mial wielkie czerwone tandetne placki z jagodami.
--- Koniec cytatu ---
Chcial bym tylko zaznaczyc ze kupa nie koniecznie musi oznaczac fekalia. Moze byc np "kupa smiechu" :P
Owszem, mozna uzyc innego slowa. Ale slowa dupa czy kupa wrzucac do worka jako slowa niecenzuralne to juz lekka przesada.
Co nie zmienia faktu ze ta "cenzure" mozna sobie faktycznie wylaczyc w ustawieniach konta.
Jest tam kupa roznych ustawien :)
silvia:
Pierwsza rzecza na ktora chcialbym sie poskarzyc, to akceptacja nowych tematow przez adminow / modow.
Jestem na "jezyku" i kazdy nowy temat / post wymaga akceptacji.
Jak posty sa akceptowane, tak nowe tematy juz nie. (Dzien czekam na akceptacje tematu o sofcie do e-o).
Kolejna rzecz to beznadziejny pomysl z karnym jezykiem.
Jaki jest tego sens? By sprawdzic co napisze?
Niewiem czy administratorzy zdaja sobie sprawe, ale edycja posta nie wymaga akceptacji.
Jaki jest sens?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej