Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (25/117) > >>

Xarthias:
Nad menu, po prawej stronie, masz taką ikonkę z plusikiem. Kilknij ją  :coolsmiley:

Aenyeweddien:

--- Cytat: Kalressin w Kwiecień 02, 2009, 12:39:32 ---Funkcje zobacz nowe odpowiedzi i nieprzeczytane tematy, poszly sie hulac definitywnie, czy kiedys jeszcze wroca?

--- Koniec cytatu ---

Masz przy nicku funkcje "pokaz wiadomosci od ostatniej wizyty" wtedy wyskakuja Ci wszystkie tematy z nowymi postami, klikajac na "nowe" zaczynasz czytac od pierwszego nieprzeczytanego posta w danym temacie...

Kalressin:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 02, 2009, 12:44:55 ---Nad menu, po prawej stronie, masz taką ikonkę z plusikiem. Kilknij ją  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---

Spasiba Bolshoi, jakos na to nie wpadlem  :2funny:

Vic Brunner:
regulamin miał wprowadzić porządek a zrobił burdel hehe
pisałem zresztą o tym przy innej okazji, że ciężko teraz się połapać w czymkolwiek tak latają te posty w te i we w te..

proponuję adminom pójść jeszcze dalej i potworzyć jeszcze więcej wątków dot jednego tematu (typu np Delve War), np: [Opinia Pozytywna], [Opinia Negatywna], [Dygresja], [Foch], etc... :D
nie krępujcie się admini :) będziemy mieli 85 wątków dotyczących jednego tematu ale będzie porządek, że mucha nie siada :]

pisałem tego posta w temacie [Raporty]Delve War II, ale w między czasie hastra zamknął temat - nie wiem dlaczego nie przeniósł postów dot narzekania na administrację i moderatorów do innego tematu, tylko zamknął temat dot Delve War...

gosti:
Wnosze o zaprzestanie moderowania slow brzydkich, ale nie przesadnie wulgarnych.
Jakich? Np g... (kupa) albo d... (pupa).

Bez przesady, dziecmi juz raczej nie jestesmy, a jakies placki z jagodami pisane czerwona czcionka bardziej w oczy kola niz g. czy d.

Oczywiscie wulgaryzmy na poziomie ch i k nadal powinny byc moderowane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej