Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Vic Brunner:
ano dsotałem ostrzeżenie :2funny:
--- Cytat: EVE Centrala ---Vic Brunner,
Otrzymałeś ostrzeżenie. Twoj post jest niezgodny z punktem 2 regulaminu dzialu KSOD. Prosimy o dostosowanie się do regulaminu. W przeciwnym wypadku podejmiemy dalsze kroki w celu zaprowadzenia porządku.
Uwaga - twoj poziom obserwowania osiagnal 50% - kolejne ostrzezenie oznacza brak mozliwosci pisania na forum.
Pozdrowienia, Załoga
EVE Centrala.
--- Koniec cytatu ---
wszystko super pięknie tylko przydałoby się informować KTÓRY post złamał ten regulamin. Skąd mam wiedzieć w jaki sposób złamałem regulamin jak nie wiem, którym nawet postem... tak więc składam wniosek o informowanie o tym użytkownika. Na razie to mam wrażenie, że jestem poddany subiektywnej ocenie jakiegoś nowego nadaktywnego moda, który kieruje się niekoniecznie literą regulaminu, tylko swoją antypatią. Nie jestem w stanie sprawdzić w jaki sposób złamałem regulamin, co jest wg mnie niedopuszczalne.
Informacja o poście za który dostało się ostrzeżenie/bana mogłaby rozwiać takie przypuszczenia.
Dziekuję.
Straszny:
ano racja, ostrzeżenie powinno być z uzasadnieniem i podaniem autora, tak to jest cokolwiek niepoważnie rozwiązane.
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Scaryman w Marzec 17, 2009, 11:12:26 ---ano racja, ostrzeżenie powinno być z uzasadnieniem i podaniem autora, tak to jest cokolwiek niepoważnie rozwiązane.
--- Koniec cytatu ---
/signed
Voulture:
1. Dostales ostrzezenie po raz trzeci za ta sama sprawe.
2. Co to znaczy nie ma informacji o ostrzezeniu. Informacja jest i naprawde ciezko cokolwiek napisac wiecej w takiej sytuacji - przeczytaj jeszcze raz to co nam wkleiles prosze. Mysle, ze spojrzenie do regulaminu KSOD i sprawdzenie o czym mowi punkt drugi i co to ma wspolnego z sympatiami i antypatiami modow pozwoli rozwiac wszystkie Twoje watpliwosci. Uscislajac - nie KTORY post a KAZDY post napisany pzrez Ciebie w dziale KSOD.
3. Po uzupelnieniu danych ostrzezenia zostana wycofane.
Po co czytac ze zrozumieniem jak mozna ponarzekac? Gdy ostrzezenie dotyczny bluzgania i takich tam zawsze wklejamy link do tematu i postu.
Pozdrawiam
Edit:
Spacjalnie dla Ciebie skopiowalem liste Twoich ostrzezen do ktorej masz dostep.
--- Kod: ---Dodane przez Czas Powód Punkty
Hastrabull Dzisiaj o 10:01:32 2 punkt regulaminu +15
Voulture Marzec 07, 2009, 15:44:54 2 punkt regulminu +25
Hastrabull Luty 20, 2009, 09:19:49 2 punkt regulaminu +10
--- Koniec kodu ---
Vic Brunner:
Voulture:
w ostrzeżeniu napisane jest:
"Twoj post jest niezgodny z punktem 2 regulaminu dzialu KSOD"
więc pytam, który. Nie ma informacji:
"Twoj KAŻDY post jest niezgodny z punktem 2 regulaminu dzialu KSOD"
jeśli już informujecie, że JAKIŚ post jest niezgodny z regulaminem Waszym obowiązkiem jest poinformować, który. Zważywszy na fakt, że żąglujecie tymi postami na lewo i prawo, edytując je, przenosząc co i rusz gdzie indziej jest mi naprawdę ciężko stwierdzić za który post dostaje ostrzeżenie, szczególnie, że czasem nim zareagujecie ktoś wyprodukuje już tych postów kilka.
Bez takiej informacji podanej w poście ostrzeżenia, ostrzegany może was faktycznie oskarzać o kierowanie się czymkolwiek a nie literą regulaminu.
w poście informującym o Ostrzeżeniu musi być jasno napisane czym złamano regulamin. A nie rzucacie ogólnikowy post o ostrzeżeniu i teraz się mam domyślac, który z moich postów (dobrze, że piszę ich mało, ciekawe jakbym nimi spamował na potęgę i część by była w temacie, część nie) złamał regulamin :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej