Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (21/117) > >>

Hastrabull:
xart podeslij mi swoj characterID

Aenyeweddien:

--- Cytat: Xarthias w Luty 20, 2009, 14:03:49 ---Mi się najpierw w profilu wyświetliło prawidłowe zdjęcie, potem jak kliknąłem zapisz to zmieniło na
<-- taki wykrzyknik.

--- Koniec cytatu ---

Mam ten sam problem co Xart...

k_pax:
Czy administrator moze przyjrzec sie opcji ukrycia edresu e-mail w ustawieniach konta ?

Po postawieniu "ptaszka"  :buck2: przy "ukryj adres email"  i zaakceptowaniu zmian, e-mail jest widoczny dla wszystkich uzytkownikow.

Testowane na linuxie firefox 3.0.6 - byc moze ten browser tak ma  :-\

Doom:
Nie wiem czy juz ktos zgłaszał a nie mam czasu czytać całego wątku i byc może działu, a opcja szukaj... no właśnie

--- Cytuj ---Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@eve-centrala.bu-fu.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--- Koniec cytatu ---

Voulture:
Nie wiem czy to wykonalne i w jakim stopniu. Od dluzszego czasu mamy we wbudowanym czytniu rss w oeprze devbloga ccp, niezaleznie od formatowania sam tekst i obrazki spokojnie mozna przeczytac i wyciagnac to co najwazniejsze.

Pytanie: czy daloby sie zaimplementowac na Centrali sciaganie z RSS najnowszego devbloga i wyswietlaniu go w jakims boksie? Albo calkowicie jako forme newsow na portalu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej