Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny komponentów T2 po trinity
Yogos:
A nie mówiłem .... :grr:
Ceny będą szły w góre.
MightyBaz:
jest masa roboty przy posach, niewazne czy tylko wydobywasz czy robisz simple reaction...przy adv reaction to juz jest zarzadzanie jak zakladem produkcyjnym...logistyka...logistyka i strata czasu...bardzo rzadko zdarza sie abys mial wszystko w jednym systemie. Dodatkowo jak nie masz duzego buffora finansowego zeby zamrozic ISK, to masz powazny problem , bo nie masz wyjscia i musisz sprzedac w malych transzach nie zawsze w dobrych cenach. Po co? zeby miec kase na fuel albo komponenty do reaction.
Jesli stawiales kiedys posa, to wiesz ze zajmuje to w sumie caly dzien...tower, hangar, gunsy, reactor itd...czas...czas
dochodzi do tego trzymanie sov 3, wtedy POSy ida na pusto, nic nie wydobywaja czy produkuja, po prostu sobie stoja - jako deathstary, czasem z jakims cynoshitem, albo z jb.
Venzon 2003:
nie przekonacie mnie do postawienia pos kopiacego :D
Yogos:
--- Cytat: Venzon 2003 w Grudzień 11, 2007, 14:46:52 ---nie przekonacie mnie do postawienia pos kopiacego :D
--- Koniec cytatu ---
:2funny:
MightyBaz:
--- Cytat: Venzon 2003 w Grudzień 11, 2007, 14:46:52 ---nie przekonacie mnie do postawienia pos kopiacego :D
--- Koniec cytatu ---
koparka to najmniej roboty, ja dowoze paliwo raz na jakies 8-12 miesiecy frachtami..tak samo robie z moon minerals, zeby sie nie pier..., jedyne co trzeba zrobic to dobrze ustawic wszystko w towerze, tak aby hangar byl miedzy silo a towerem, wtedy nawet nic nie wozisz indykiem tylko sobie przenosisz z zakladki do zakladki
hehe wtedy jak robie zakupy lub sprzedaje moons minerals/simple reaction/ adv to wstrzasam rynkiem , oczywiscie chwilowo...heheh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej