Eve Online > Dyskusje ogólne
The Council of Stellar Management
Ellaine:
Jest, niestety ale dronki w dużych bitwach dodają serwerowi dodatkowy bazylion kalkulacji na bumpowanie, waktory ruchu itd. Myślę że lepiej jest je świadomie znerfować niż żeby zarzynały one noda. Kiedy wreszcie będę miał czas, zilustruję to małą symulacją :)
MightyBaz:
albi napisz cos o sexie na stacjach jak bedzie mozna juz po nich lazic, albo darmowych faction szitach w ramach jakis teleturniejow jak np. ile low slotow ma caldari shuttle:
a/ nie ma
b/1
c/ 2
d/3
a glowna wygrana to jakis faction bs albo TC 90 days :2funny: :2funny: :2funny:
Ellaine:
W sumie nie planuję się bawić w politykę w sensie nabijania popularności. Jak znajdę czas na pisanie, to zobaczę czemu nie ma mnie na liście, jeśli chodzi o nie zrobioną stronkę albo co - rozpiszę swoje poglądy i wizję dokładniej i komu to będzie odpowiadało zagłosuje.
Ellaine:
Hi and thank you for applying for CSM candidacy.
As the topic stated, your application has been accepted. The list of candidates will be up later today (17th of April) or tomorrow (18th of April), available from the same location as the application submission was.
tempx6:
Gratuluję:) Wg. mnie masz duże szanse aby mieć wpływ na przyszły rozwój Eve. Powodzenia O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej