Eve Online > Dyskusje ogólne
The Council of Stellar Management
Szejdi:
Uwazam ze ktos powinien sie zglosic na ochotnika na kogo bedziemy glosowac bo jesli np. Xarthias nie chce/nie ma czasu to wybierze sie kogos innego np. Yogosa, PC5, kogos z BUFU czy moze mnie :P
jedynie wazne jest to zeby byl to polak :)
Jak cos to tez zaglosuje
X
DaBlades:
Jako prawdziwy demokrata powiem:
Powiedzcie mi na kogo a ja zagłosuje na dwie ręce :P :P
Xarthias:
Heh, Voultowi ostatnio podpadłem :P
Ale fakt, lepiej Albiego. Jest znany nie tylko z Centrali, bo spammuje też eve-o, więc imo będzie miał większe szanse. A poza tym, ja nie mogę sobie pozwolić w tej chwili na żadne wyjazdy etc (głównie z braku czasu), z którymi wiązałoby się ewentualne wybranie mnie do tej rady. Może następnym razem ;)
Zgłaszajcie Albiego (o ile on nie ma obiekcji).
MightyBaz:
xarthias jest zbyt emocjonalny , a tu trzeba kogos wywazonego - Albi rulez !!!
Voulture:
Xart ;D
Zobacz jak zlozylem zdanie, kluczowy fragment to slow "tez".
Ty jestes najbardziej znana osoba z polskiego comunity (i dziadek keriso) ale na eve- nic nigdy nie pisales chyba ;] No a Albi ma duzo czasu chyba i sie udziela. Co ciekawsze, czesto komentuje zmiany w grze i swoje pomysly przedstawia. No a to w tym pzreciez chyba chodzi, by wyslac osobe zainteresowana kierunkiem rozwoju gry, prawda?
Angielski zna chyba na niezlym poziomie, skoro nawet opowiadania potrafi napisac. Nie wiem jak uniego z czasem i z wyjazdem na pare dni (corka?) wiec wypadaloby tylko poczekac jeszcze na odpowiedz zainteresowanego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej