Eve Online > Dyskusje ogólne
The Council of Stellar Management
Tratoc:
X
X
Xarthias:
Ech... Źle robicie :P
Łotewer...
Czy ktoś wie coś więcej na temat:
1. Czy i jak zgłasza się kandydatów?
2. Coś tam pisało, że kandydat musi występować pod własnym nazwiskiem w grze - ???
3. Na jakiej zasadzie się głosuje?
4. I co w ogóle te CSM będzie robić? Bo się nie mogę przedrzeć przez bełkot w pdfie z devbloga.
5. Czy wy w ogóle wiecie co robicie zgłaszając mnie? ;)
(CSM = chaos space marines :P :P :P )
Dormio:
--- Cytat: Xarthias w Listopad 17, 2007, 08:18:39 ---1. Czy i jak zgłasza się kandydatów?
2. Coś tam pisało, że kandydat musi występować pod własnym nazwiskiem w grze - ???
3. Na jakiej zasadzie się głosuje?
4. I co w ogóle te CSM będzie robić? Bo się nie mogę przedrzeć przez bełkot w pdfie z devbloga.
5. Czy wy w ogóle wiecie co robicie zgłaszając mnie? ;)
--- Koniec cytatu ---
Wiem mniej więcej tyle co Ty po przeczytaniu pdf'u, ale...
ad. 1. Na razie się nie zgłasza - to projekt/zapowiedź
ad. 2. Pod własnym nazwiskiem w radzie nie w grze - możesz przypisać do nazwiska nick z gry
ad. 3. Będzie uruchomiony system głosowania i jakiś system proxy do przekazywania głosów komuś kto chce głosować jak się samemu nie chce
ad. 4. Będzie przygotowywać wspólnie z CCP plan rozwoju EVE, opracowywać kolejność wprowadzania modyfikacji i ich zakres, a także wybierać co ciekawsze pomysły do nich zgłaszane
ad. 5. Doskonale. Pamiętaj, że max grozi Ci tylko rok działania w radzie, czyli dwie kadencje... zawsze potem możesz kogoś namaścić na swojego następcę.
Skeer:
To ja już mam pierwszy pomysł - cofnąć planowanego nerfa dronek ;)
poconick2:
--- Cytat: Yogos w Listopad 16, 2007, 15:07:26 ---PS. Ciekawe ile glosow ma PC5? :D ::) >:D
--- Koniec cytatu ---
10 w każdej chwili. Ale to i tak nie przejdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej