Eve Online > Dyskusje ogólne

The Council of Stellar Management

<< < (29/30) > >>

Ellaine:
No, byłem nie tak daleko progu wyborczego. Jeśli to dużo to dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali. Po Węgrzech Polska była najbardziej (proporcjonalnie) głosującym krajem.

Jeśli to mało to wyłącznie moja wina. Niestety właśnie zmieniałem pracę i RL zajmował mi jeszcze więcej czasu niż zwykle. Nie miałem czasu zająć się swoim korpem w opałach dyplomatycznych w Stain a co dopiero pisaniem ogromnych referatów na forum CSM :(

Za pół roku jak znów nie będzie lepszego kandydata, może postaram się bardziej.

Voulture:
RL > EVE, gratulujemy i tak, bylo blisko, moze za pol roku sie uda.

Alnus Incana:
Swoją drogą bardzo ładnie wypadliśmy jako kraj % of voters based on region = 23,80% czyli jak rozumiem tyle z liczby polaków uprawnionych do głosowania oddało swój głos. To trzeci wynik w EvE (bardziej aktywni byli Węgrzy i Brazylijczycy.
No i jeszcze relacja % of voters / % of subscribers. Polacy stanowią 0,84% świata EvE, a oddali 1.88 % głosów. Nawet to zauważyli

--- Cytuj ---The distribution of subscribers by region and the voters’ distribution by region is more or less uniform with few exceptions, such as Poland holding 1.88% of the cast votes while being only 0.84% of the eligible voters
--- Koniec cytatu ---

A na wyborach RL frekwencja zwykle kiepska  :P

Mac Dercad:
Chciałbym nieśmiało zauważyć, że na wyborach RL frekwencja jest jednak trochę wyższa niż 23,8%;) Poza tym gratulacje dla Albiego, wynik zdecydowanie bardzo dobry:)

MightyBaz:
czyli jest nas jakies 1725 polskich graczy w eve o ile dobrze policzylem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej