Eve Online > Dyskusje ogólne

The Council of Stellar Management

<< < (25/30) > >>

WolfSimon:
+1

Aż 3 goonsów na liście i pewnei wszyscy przejdą :D
Mam nadzieję, że CCP się oprze wpływowi pszczółek i nie zgoonsią evki :D

Ellaine:
@ Part; To mozna glosowac przeciw? :)

W sumie to staram sie mieć też sensowny program, tylko nie mogę znaleźć takiego wolnego wieczora żeby narysować więcej ponad te ogólniki które są i po forumwarriorować na forum CSM. Nowa praca, stare projekty w starej pracy, stare zleconka, firma rodzinna i mała dziewczynka 50 godzin w tygodniu.
Dlatego nie promuję się tymczasem za bardzo, zgodnie z zasadą żeby najpierw coś pokazać a potem się napawać.

Więc jeśli ktoś czuje że bez sensu jest na mnie głosować "bo tak kazali" niech poczeka parę dni - może moje pomysły go przekonają a może nie.

Voulture:
Na pewno przejda:

Jade Constantine
Hardin
Goumindong
Serenity Steele

Albi, problem jest taki, ze wiekszosc osob zaglosuje/zaglosowalo pierwszego dnia, obawiam sie, ze czas na kampanie reklamowa juz lekko przeminal. No ale nie wazne, zobaczymy.

Ellaine:
Też tak myśle, nadzieje mam umiarkowane, ale na RLa nie ma bata. Po napisaniu programu będę mógł za to do końca życia spamować Features and Ideas linkami i dzięki temu mniej pisać :D
Przyda się też jeśli zechcę kandydować za pół roku albo złożyć podanie na game designera :)

partridge:

--- Cytat: Albi w Maj 06, 2008, 10:52:30 ---@ Part; To mozna glosowac przeciw? :)

W sumie to staram sie mieć też sensowny program, tylko nie mogę znaleźć takiego wolnego wieczora żeby narysować więcej ponad te ogólniki które są i po forumwarriorować na forum CSM. Nowa praca, stare projekty w starej pracy, stare zleconka, firma rodzinna i mała dziewczynka 50 godzin w tygodniu.
Dlatego nie promuję się tymczasem za bardzo, zgodnie z zasadą żeby najpierw coś pokazać a potem się napawać.

Więc jeśli ktoś czuje że bez sensu jest na mnie głosować "bo tak kazali" niech poczeka parę dni - może moje pomysły go przekonają a może nie.

--- Koniec cytatu ---

Nie dzieki juz zaglosowalem na TourSoul'a koles ma fajne pomysly i nie raz juz jako BIG je wprowadzil do EVE. Dzieki niemu bym kiedys w miare tani sprzet t2 dla wszystkich... Lamus bo lamus jest ale w miare sensowna ma gadke a Ciebie po prostu nie znam. Twoje pomysly mi sie nie podobaja, zaslaniasz sie co posta dzieckiem i obiecujesz ze cos pokarzesz... /me not interested :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej