Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
nigel:
Tunel w wersji free działa dobrze, ale ma parę wad:
- tylko 64 kps transferu,
- co 60 minut DC,
- maksymalnie 6godzin połączenia w dowolnym przedziale 24 godzinnym ( nie dobowym, czyli nie można grać od 18-24 i 0 - 6)
- 18godzin w przedziale 7 dni (z tego co pamiętam)
Jak widać jest to mało.. bardzo mało... nie mówiąc już że potrafi przylagować jak np. na pasku asteroidów masz 10+ ratów i wpadnie jakiś pirat i cie chce odstrzelić..... :'(
Miesięczna subskrypcja kosztuje 14,87 zł (4 euro), co nam to daje?
256 kps transferu - już płynna zabawa, zero ograniczeń czasowych.
Trochę to wqrwiające że do Ewki jeszcze tyle trzeba dopłacać, ale do czasu jak nie zwojuje czegoś z UPC (nie mam alternatywy - muszę siedzieć na UPC - nawet Neo nie mogę mieć - blok będzie okablowany przez TP za 6 - 10 miesięcy), będę na tym siedział bo inaczej mnie krew zaleje.
Wilk:
A zastanawialiście się Panowie nad netem radiowym? Ja mam i nie narzekam - 1mb transferu bez żadnych ograniczeń, przerw i jakichkolwiek problemów (pogoda też nie przeszkadza, ale może to być zaletą lokalizacji - nadajnik dużej mocy mam 500m od domu, dobrze widoczny ;) )
Fedajkin:
Tia, a zastanowaiłeś się nad tym, że nie wszędzie radiówka spełni swoje wymagania... bo może nie być pokrycia, bo propagacja spada w zależności od warunków atmosferycznych, bo nie wszędzie są firmy udostępniające radiówkę...
...tak to jest alternatywa, ale dla aglomeracji miejskich gdzie jest dobre pokrycie i APki są co krok i propagacja jest na stałym poziomie bez względu na warunki pogodowe.
partridge:
Chello - Gdynia = Dno... TP SA od sasiadow po cichu luzior na maxa :P
nigel:
--- Cytat: partridge w Grudzień 18, 2007, 01:47:45 ---Chello - Gdynia = Dno... TP SA od sasiadow po cichu luzior na maxa :P
--- Koniec cytatu ---
No to wkopałes sąsiadów Part :krzeslo: Zaraz pewnie wpłynie od organów ściagania :police: TP :knuppel2: wniosek do adminó o podanie IP i skończy się piracenie :ban:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej