Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
Phonotw:
ja narazie gram na tunelu http, da sie grać i walczyć, czasami ma 10 sek zawiechy ale ogólnie ok, opłaciłem narazie miesiąc i sie napierdalam z obsługą chello
majama:
Nie chce zapeszac ale cos zmienili, dzisiaj gram godzine i dziala, zmienila sie tez trasa ale nie bardzo umiem to interpretowac wiec nie wiem czy lepiej czy tylk przypadkowo si eudaje, powiem wieczorem ile wytrzymalo łacze.
Boberio:
No to ja mam pytanie. Trasa zmieniła się wszystkim czy tylko tym, którzy prowadzili boje z UPC? Bo u mnie jest po staremu.
majama:
Zaliczyłem wywałke i 4 zawiechy gry z nieznanej przyczyny, al ejest i tak o niebo lepiej niz standardowo gdzie co 3 minuty musiało paść. Ja prowadziłem boje i nawet zrezygnowałem w trakcie z ich usług, 27 grudnia mnie odłaczają. Jeśli problemy znikna to 28 grudnia zamówie ponownie usługe. Obserwujmy na razie, dobrym znakiem jest sam fakt że cos sie dzieje, czyli przynajmniej próbuja.
Xarthias:
Jedyny pozytyw, to to, że nowe trasy omijają Austrię - znane już źródło problemów. Czy to jest zasługa UPC pl nie wiadomo.
Wiadomo za to, że poprawa jest niewielka, czyli problem nie był (całkowicie) w aorcie austryjackiej.
A przynajmniej tak sądzę, z pozycji kompletnego laika :P
Ja tam walczę z cieciami dalej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej