Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (4/56) > >>

Qreg:
kurcze mam ten sam problem, tez z chello light i eve mi sie rozłącza co chwile czesto nawet nie moge sie zalogowac bo w trakcie logowania mnie rozłacza.

jak na razie sprawdzilem ze siec u mnie gubi troche pakietów (w porywach do 10%) juz zglosiłem do UPC ale na razie nic to nie zmienilo.

korpusz:
Na moim neo tez mi czasami ten runtime error wyskakuje :/ lacze sie przez router i zadnych portow nie przekierowywalem/otwieralem. Musze sprawdzic.

Inna sprawa, ze odkad mam najszybsza wersje neo to mi czesto zrywa polaczenie z calym netem.

Morbius:
A to już chyba ktoś kiedyś wspominał że neo powyżej 1024 jest zjebane bo łącza nie sa przystosoane do takich transferów :) o ile dobrze pamiętam to na 1024 chodzi stabilnie

bluszczolina:
narazie ja wylaczam wszystko. gg tlen bershare itp. itd zostaiwma np skype czy cos i juz tak mnie nie wywala.... nie wiem czemu tak mam bo bylo wszystko ok i chodzilo z powlaczanym gg tlenem itp a nagle nie

Deaell Portt:
Wylacz dzwiek w EVE. ESC->Audio powinno pomoc. Co do wlascicieli routerow to proponuje przekierowac port 2600 na wasz komputer. W routerach przewaznie zakladka "virtual server" . Wymaga to wylaczenia dhcp w sieci lokalnej i zamiast tego ustawic sobie statyczne adresy na klientach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej