Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (25/56) > >>

Gregorius:
Heh, współczuję Kravek, ale widzisz, jak to jest.. nie ufaj nikomu.

Jednak skorzystam z twojego przepisu - i zastosuję w piątek tunelowanie u braciaka (NEO) - jak zadziała, masz u mnie browara! :D  O0

majama:
Droga prawna zwykłego człowieka z takimi korporacjami to droga przez mękę. Wydaje mi sie że bardziej zadziala nagłośnienie sprawy. Juz w UPC na pewno szukaja przyczyny i analizują nasze wyniki testów.
Motywuje ich korespondencyjnie

nigel:
Walki ciąg dalszy..

.......::::::: Combat log z dnia 11.12.2007 :::::::.........

Ustawienia programu - przyspieszanie ON - Auto #1, Forever Connected - OFF

Login 19:34
DC 19:35

Login 19:38
DC 19:38 - podczas logowania

Login 19:40
DC 19:41 - pusty ekran wyboru postaci

Restart kompa
Ustawienia programu - przyspieszanie ON - Auto #2, Forever Connected - ON

Login 19:59
DC 23:07

Login 23:10
DC 1:49

Login 1:55
DC - gdzieś pomiędzy tą godziną a 5:30 jak wstawałem - nie chciało mi się czekać i na autopilocie leciałem po imperium > 40 jumpów

Tak więc jest zauważalna poprawa, bez tego programiku mam DC co 2 minuty lub częściej. Z nim co jakieś 2h
Fakt iż zawsze złośliwie DC łapałem jak akurat w kompleksie byłem, ale nic złego się nie przytrafiło ( agent lvl 1  ;))

Natomiast co dziwne, po każdym praktycznie DC muszę albo ubijać ręcznie procesy albo robić restart kompa :-/ dawniej tak nie było.. eve nawet jak DC łapała to czysto wychodził (1,5-2 lata temu  ;))

Diabl0:
Obawiam się że to nie tyle działanie tego programiku co "normalne" zachowanie sieci UPC - zanim przeszedłem na tunel też mogłem z rana grać sobie do woli z Chello bez DC (mniej więcej między 8 a 10 rano). Po południu już się tak nie dawało.

nigel:

--- Cytat: Diabl0 w Grudzień 12, 2007, 17:41:22 ---Obawiam się że to nie tyle działanie tego programiku co "normalne" zachowanie sieci UPC - zanim przeszedłem na tunel też mogłem z rana grać sobie do woli z Chello bez DC (mniej więcej między 8 a 10 rano). Po południu już się tak nie dawało.

--- Koniec cytatu ---

W sumie masz rację 22, 23 czy nawet 1 w nocy to już prawie rano... :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej