Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
detoxx:
Witam mam zamiar zacząć grać w eve i mam dwa pytania:
1. Czy to typowe mmo(osadzone w kosmosie) w którym robisz lvl?
2. Czy nie mając konta w bannku oraz na allegro, mam szanse jakoś opłacić konto?
3. Czy gra dużo polaków?
misao:
w eve jie trzeba robic lvlu. sam sie robi. No jak spisz. albo jesz. albo zarabuiasz pieniadze na oplacenie eve.
Majac konto w banku moznak kupic TC na alegro...
gra dosc duzo polakow. nawet kilka polek
Xarthias:
Ad 1: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=1
Ad 2: Zależy, czy masz kumpla z kontem. Albo znajdziesz kogoś, komu wyślesz kasę z poczty i Ci opłaci. Albo uda Ci się na trialu zarobić 200 baniek na tc (po triala 14 dni kliknij tutaj.
Ad 3: Sporo.
NeX:
Ad 2: Konto w banku nie jest potrzebne do kupienia TimeCode. Gotówka owszem. Przekaz z poczty jest tak samo skuteczny, aczkolwiek wolniejszy i 2 - 3 dni trzeba czekać. Większość sprzedawców podaje jakiś kontakt email, tel itp. Zakupy można robić więc również poza Allegro. Zbieranie 200 milionów ISK na trialu po to aby za wirtualną walutę kupic TC, to masochizm do którego nikogo bym nie namawiał. Lepiej i łatwiej uzbierać te 40zł.
Co niektórzy mają ambiwalentny stosunek do kupowania od sprzedawców (w domyśle - goldfarmrów) z Allegro, czy eBay. Masz więc jakiś wybór, mozesz unikać tych co handluja bezposrednio ISKami. Ja jak potrzebuję TC, to kupuję nie wnikając w motywacje handlowe sprzedawcy. 8)
misao:
ja osobiscie oplacam diect debitem bezposrednio z konta na evcie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej