Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
Venator:
heh ... mam nadzieje ze jakies szanse na cruza sa ... poniewaz widzialem jakiegos traial 30 dniowego na tym forum: ) i mysle ze krazka mozna by byl ozdobyc, troszke skilli na minning, i jak beda dobre wiatry, to uzbierac ISKy na GC:) co o tym myslicie?(acha, jeszcze poki co nei gram ... szukam jakiegos dobrego poradnika przy ktorym nie musze znac dokladnie slangu evovego : )(pamieta ktos ten na rave industries? wlasnie o nim mysle:) - tylko niewiedziec czemu nie dziala mi ich stronka:( ) Pozdrawiam : ]
Ellaine:
@Nevercalled: bla bla bla, bo jak się nie robi 20 milionów na godzinę to gra nie ma sensu. Na początku ma sens wszystko co zabawne. Zarabianie pieniędzy na czas ma sens dopiero kiedy zostaje sie np pvperem i trzeba na swoją rozrywkę wydawać iski.
Kopanie w HS jest super fajne i nie takie złe dochodowo - bardziej niż misje kurierskie lvl 1.
Ale tak ogolnie to masz racje ;)
@Venator: Wystarczy korp. Nie musisz szukać poradnika który pokarze ci wszystko krok po kroku. Jest przede wszystkim za duzo kierunkow w ktorych mozna te kroki robic i za duzo wzajemnie niezgodnych teorii nt co i jak robic najlepiej. Lepiej byc w korpie gdzie dorosli beda przez pierwszy rok odpowiadac na Twoje glupie pytania :)
Venator:
na moje glupie pytania :D gdyby to byl inny dzial anizeli total noob questions, napewno poczulbym sie urazony, ale ze IMO jest to specjalny temat w ktorym NOOBY, moga pytac starych WYJADACZY , i liczyc na ich odpowiedz, jesli sie myle, prosze mnie wczesniej uswiadomic:). (i nie poczule msie urazony zeby nie bylo :P) a wiec ... powtarzam pytanie, i druga sprawa ... czy mozna transferowac ISK z jednego traiala(np. z mojego konta) na inne konto ktore tez jest trialowe(konto kumpla). 3 ... co z tym cruzem?
Xarthias:
Jak masz po 5-6h dziennie na granie, to na trialu robiąc misje na gtc zarobisz. Tylko znajdź sobie jakiegoś miłego agenta lvl 2 (jak się będziesz czuł na siłach) to i lvl 3 z dużym quality i najlepiej w systemie 0.5 - 0.6. Łatwo nie będzie, bo musisz klepać ponad 20 baniek dziennie (i znaleźć taniego sprzedawce tc), ale znam kilka osób którym to się udało.
Handel to zupełnie inna działka i jak się w nim odnajdziesz, to zarobienie 200 czy 300 baniek na trialu (po nabiciu kapitału początkowego - na misjach ;P ) to pestka. Ale trzeba się orientować, i mieć fart.
Poradników szukaj na tej stronce (taki śmieszny punkt menu -> poradniki ;) ).
2. Nie, nie możesz transferować kasy z triala na inne konto. Niezależnie czy też trialowe czy pełne. Oczywiście wszystko da się obejść, ale można się na tym przejechać.
3. Cruzy możesz robić na trialu.
Venator:
ooo czyli jednak da sie:D a co wy na to, gralbym razem z moim kolega, i oboje bysmy kopali, moglibysmy tez liczyc na mala pomoc najomego(jesli chodzi o minning), czy na trailu 30 dniowym, po dobiciu do Ospreya, damy rade zebrac conieco? ; ]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej