Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (9/65) > >>

Ellaine:
Godzina po pracy to 5 godzin tygodniowo, 20 miesiecznie, to duzo wiecej niz "kilka godzin miesiecznie". I jeszcze pewnie po 2 w weekendy. Jak sie ma godzine po pracy czasu na gre albo 2-3 raz na pare dni, to Eve jest idealna gra MMORPG, bo nie odstaje sie za bardzo od dzieciuchow siedzacych po 16 godzin dziennie :)

SpookyPl:
Ja gdzieś czytałem że przeciętny gracz EVE spędza w grze 3.5h. Nie wiem, czy ta informacja pomoże koledze, bo pewnie już zrezygnował z grania.

Poza tym policzyć to można tak. 20 godzin gry w miesiącu za 40 zł to 2zł za godzinę. JEst to znacznie tańsze od oglądania filmu wypożyczonego z wypożyczalni DVD na przykład a adrenalina przewyższa film kilkukrotnie.

Akuro.

Nienazwany:
mam pytanie ktore przystalo na nooba: czy da sie przemalowac system?
nie wiem moze trzeba rozlac jakas substancje w przestrzeni wypusic zmutowane kosmiczne glony albo jakies inne biocostam?

bo wiecie zielone tak jakos mi sie podobaja.....piekne desenie na brzegach to takie romatnyczne miejsce gdize mozna zabrac .....hm.....mloda dame poznana zaledwie rok swietlny temu(albo stad...wiecie jeszcze nei zalapalem do konca tych 4 wymiarow) zapalic pare asteroidow i zjesc kolacje nie pod jednym nie pod dwoma ale az pod 16 ksiezycami!!! specjalna promocja dzisiaj jeden ksiezyc gratis!! jedynie wczoraj!! nie daj sie kusic dwa razy !

Ps. ciezkie sa te pytania ale spokojnie jeszcze pare sie znajdzie;)

Ellaine:
nie :(

korpusz:
ja bym wszystkie przemalowal na czarno bo na jasnym tle gowno widze na overview.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej