Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (8/65) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Bluszcz w Listopad 09, 2007, 10:59:26 ---
Krotkie pytanie szybka odp:

Atakuje mnie np. Galante wypuszcza drony ... oblegaja mnie co atakowac? statek jego czy drony?

--- Koniec cytatu ---

Jakby to było takie proste...
Zależy od shipa (twojego i wroga), dron, fitu i cholera wie jeszcze czego. Jeżeli atakuje cię na przykład curse to fajnie by było zarypać mu drony, ale nie znam pilota curse który by nie uważał na drony i nie chował ich w razie ataku (+ 2x damper i będziesz je ponownie lockował kilka minut).
Tak samo spróbuj zarypać ogry T2 myrmiemu, nie jest to proste nawet przy pomocy 5xwarrior T2.
Ogólnie ja jak nie mam weba to nie bawie się z dronami bo i tak nie trafię, a jak trafię to kolo je schowa.

Ellaine:
Pelny etat bez 4 godzin? :)

Raczej jak sie gra pare godzin w miesiacu, nie warto sie bawic w MMORPG, w MMORPG jest spolecznosc z ktora nie utrzymamy sensownego kontaktu w takich dawkach.

Try http://www.egosoft.com/news/current_en.php
podobno jest super.

Bluszcz:
hmm :) jak jakas gorsza wersja eve

Ellaine:
Ale jak grasz np 3 godziny miesiecznie, to za cene pudelka masz kilka lat zabawy. A w Eve, kosztowaloby Cie abonament :)

Bluszcz:
dobra konczym bo off top sie robi.. no stary ja ci powiem .. jak chcesz popykac w cos godzine po pracy to nie w to :] ... ja mam tak gram 4h dziennie conajmiej i tak gdyby nie praca to o 24 by sie nie polozyl bo az niechec mi sie isc .. bo mam ochote grac dalej... choc wiesz sa char. co sie loguja pare razy na tydzien bo pracuja ale to glownie ci co za granica.. zreszta wiesz.. char. 4 letni juz swoje w eve przezyl hehe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej