Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (5/65) > >>

Ellaine:
To chyba chodzi o specjalna taktyke dekoncentracji wroga. Wsiadasz w jakis statek do ktore go ludzie chetnie strzelaja, np blackbirda, nie tankujesz go w ogole, podlatujesz blisko, a kiedy Cie zestrzela nie warpujesz jajem tylko zaczynasz plakac. Twoi wrogowie zastanawiaja sie dlaczego tak zrobiles, dekoncentruja sie i przegrywaja bitwe :)

Skeer:
Latanie podkillem? To można być duchem i straszyć innych ludzi? :D

PS Mowa chyba o lataniu podem - zwiedzasz świat w jajku...

Tratoc:

--- Cytat: Martinoff w Listopad 08, 2007, 11:46:51 ---Dzisiaj poznałem takie określenie: latanie podkillem (albo jakoś tak). Może mi ktoś wyjaśnić z czym to się je?

--- Koniec cytatu ---

Latanie podkillem to taka forma podrozowania na dalekie dystanse, moznaja tez wykorzystac do zrobienia JumpClona. W stacji z medical wybierasz sobie lokalizacje gdzie chcesz sie obudzic po smerci, najczascie bardzo daleko od twoje aktualnej pozycji :D Wylatujesz w shuttlu ze stacji, dajesz autodestruct.. ladujesz w jajku i znowu autodestruct. Budzisz sie w miejscu docelowym golutki :P Przydatne jak nie maasz zadnych implantow w glowie(albo ci ich nie szkoda), no i jesli w miejscu docelowym mozesz liczyc na zakup statku i uzbrojenia czy czego ci tam potrzeba do szczescia.

Goomich:

--- Cytat: Kieł Łowicz w Listopad 08, 2007, 14:11:12 --- Wylatujesz w shuttlu ze stacji, dajesz autodestruct.. ladujesz w jajku i znowu autodestruct.

--- Koniec cytatu ---

Miektórzy ekstremiści (na przykład ja) wylatują od razu jajem, dzięki czemu nie tracimy ani czasu, ani kasy na szuttle.

Skeer:
Aaa - pod expres... :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej