Eve Online > Przedpokój

24 listopada zlocik w Warszawie

<< < (18/25) > >>

Ellaine:
Bylo fajnie.
Poznalem troche ludzi po pyskach.
Ireul jest w realu mniej wiecej taki sam jak jego avatar, tylko nie mowi 'chuja tam'.
Bufu wygląda młodziej niż średnia.
Mnie z chorymi zatokami bardzo szybko wykończył dym. Bolący łeb nieco psuł zabawę aż w końcu sobie polazłem.
Owiec, nie zrujnowałeś się niechcący?

Hieronim:
Szkoda, że musiałem tak bardzo wcześnie się odmeldować. Ale mam kilka zdjęć. Będzie jakaś galeria do wrzucenia?

Yurioni:
http://picasa.google.pl/intl/pl/

Tomash Kovahlsky:
A ja nie do konca pamietam moment opuszczania w/w lokalu... wiem, ze potem znalazlem sie na Pradze w jakims hotelu z paroma osobami, gdzie probowalem sie dobic kolejnym piwem, ale nie udalo mi sie (a moze wlasnie sie udalo? :-X), wiec ok 4tej (chyba) przeszedlem sie pare kilometrow w nieustalonym kierunku (wydawalo mi sie, ze w kierunku domu, ale tak nie bylo) i po nieudanej probie zlapania wlasciwego azymutu poddalem sie, i wrocilem do domu taksowka :P

PS. Zabawa (ta czesc ktora pamietam) byla swietna! Dzieki wszystkim, ktorzy sie pojawili :D
Owiec, podaj jakis numer konta, to Ci oddam kawalek kasy... (chyba, ze juz Ci oddawalem - ale niestety nie pamietam :P)

aceed-:
Oj, piknie było, piknie :)
Szczególnie te miny były pikne, kiedy się przedstawiałem :)

Tomash, chyba mam nawet film nagrany tuż przed wyjściem z pubu, na którym grasz główną rolę :)
Jak wrócę z pracy, to postaram się zamieścić zdjęcia na jakimś FTPie, albo jak już Yuri dał pomysł, zamieszczę foty przez Picasę. A filmy najpierw muszę jakoś skompresować, bo to mpeg4 ;]

Ilość czasu spędzona w pociągach: 12 godzin
Bilety relacji guben-warszawa: 62,40 euro
Zobaczyć w końcu mordy Sheepa, Medala, Venzona i innych - BEZCENNE :)

Ocet

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej