Eve Online > Przedpokój

24 listopada zlocik w Warszawie

<< < (8/25) > >>

Ellaine:
Paradox zaiste jest fajny.
Jest to knajpa zainstalowana w większym budynku i do ostatniego minikonwentu Paradoksalia ich obszar kontroli rozszeżył się o parę klimatycznych salek podziemnych w klimatach szkolnych (ławki, szafki, etc). Więc może jak będzie tam się chciało zwalić 40 osób to niedużym kosztem też zorganizują od właściciela budynku taką salkę na jedną noc, to pozwoliłoby się odciąć od normalnych gości.

MightyBaz:
o wlasnie jedna z fotek...z komorki niestety...ktos nam zrobil jak chłeptaliśmy jakies miejscowe trunki z plastikowej  beczki - ten w paski na zdjeciu na koniec belkotal cos w inglisz mieszajac jakies opowiesci o vikingach z hardcorowym pvp z eve  ;D
nawet widac "siekiere" w powietrzu, bo zdjecie jest cokolwiek zamglone

http://img528.imageshack.us/my.php?image=cva2ut9.jpg

StellarSheep:
Będą: 18
Owiec
Himura
Surt
Ire
Ellaine
Medal
Szarpik
Venzon
Bluszcz
Part
Fairblade
Roninek
marc_in
Zodiaq
Azbuga
Xawras Wyżryn
Syntion
Smutny

Może będą: 13
Himk
Ocet
Morbius
Yanick
Xarthias
TOK
Big Jack, Morgo, Castas, Vic - info od Parta
Equedeus
Janooop
Mighty Baz
Yurioni

Pod uwage biore tylko i wylacznie te 18 osob ktore sa na bank. Wszystkie inne ktore pojawia sie musza liczyc sie z tym ze niekoniecznie bedzie dla nich miejsce. Sorry gregory ale nie zamierzam zakladac wlasnej kasy tylko po to zeby ktos mi sie pojawil badz nie. Jak to komus nie pasuje to trudno. W srode do wieczora najpozniej podam tutaj adres telefon i wszystko co potrzeba miejscowki jaka zostanie przeze mnie wybrana ;) Mam nadzieje ze bedzie pasowac. Ta podana przez baza i albi tez zadzwonie i zobaczymy.

MightyBaz:
bede

HIMK:
Sorry za offtopic. Kto jedzie z Gdańska albo inaczej, z Trójmiasta ????

A i o nocleg zapytam bo może ktoś ma miejssce coby przenocować moją osobę ????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej