Eve Online > Przedpokój
24 listopada zlocik w Warszawie
aceed-:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Listopad 29, 2007, 17:06:56 ---no i gdzie jest reszta zdjec i filmiki?
HIMK? Ocet?
--- Koniec cytatu ---
Jak znajdę czas na ich skompresowanie i umieszczenie na FTP (którego nie mam aktualnie ;) , ale może wrzucę na yt >:D )
Póki co z czasem u mnie kiepsko, dopiero co z roboty wróciłem...
Jutro może brata poproszę, to zrobi z filmami co trzeba ;)
HIMK:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Listopad 29, 2007, 17:06:56 ---no i gdzie jest reszta zdjec i filmiki?
HIMK? Ocet?
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam was bardzo fotki będą już wkrótce. Musze je tylko w galerie wpakować i będą. Nie tak piękne jak Zolthara ale też jest kilka fajnych ujęć. Dla spragnionych powiem, że jest kilka ujęć NPC'a :p
HIMK:
Proszę, fotki by HIMK
http://picasaweb.google.pl/HIMK.IREK/ZlotEVEWarszawa24112007
Lavert/Thorcal:
--- Cytat: Delaqua w Listopad 26, 2007, 18:06:17 ---Musiałeś o tym wspominać prawda?! :krzeslo: Potem podobno leciało "M jak Miłość" ;p Z tego co mi Lavert powiedział to na chwilkę się przebudziłem, powiedziałem co jest w TV i spałem dalej... Szkoda ze nie pamiętam :> Ale i tak najlepszy był sposób w jaki udało nam się ciebie obudzić HIMK-u (przynajmniej za pierwszym razem). Otóż wystarczyło wypowiedzenie słowa "ISK" ;] Swoją drogą mam nadzieję że wiesz jakiej fotki nie powinieneś wklejać?!?!?!
Pozdro ;]
--- Koniec cytatu ---
Musiałem Delaque co 10 minut budzic - żeby ze mna wypił kieliszek, jak juz wygasł na dobre - to piłem z "Aniołem Pańskim" w TV, bo reszta ekipy pochrapywała >:D
Colonel:
szkoda ze te zdjecia nie sa w jakis sposob opisane....
Tomasza K. udalo mi sie rozpoznac :)
Czy dobrze mi sie zdaje ze taki zlot jest publiczny?
Czy macie zamiar go powtorzyc?
Czy bedzie tam Concord i czy ewentualne pojewienie sie tam ma zwiazek z security statusem ? >:D
...moze ponizej -4.5 nie wpuszczaja jak do empire :police:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej