Eve Online > Poradniki
Poradnik Górnika - dyskusja.
killav:
A jaka rasa, profesja jest najlepsza do klepania misji i pvp?
Straszny:
--- Cytat: KillaV w Lipiec 24, 2008, 16:39:21 ---A jaka rasa, profesja jest najlepsza do klepania misji i pvp?
--- Koniec cytatu ---
najlepszą do misji/rattowania (ratowanie - zabijanie npcow na paskach asteroidów) są Caldari, dzięki prozaicznie prostym w użyciu rakietowym statkom (Drake, Raven) i równie prostym do fitowania mocnym tanku tarczami.
Do pvp nie ma najlepszej rasy. 2 moim skromnym zdaniem są troche lepsze niż 2 pozostałe, ale pvp możesz robić każdą rasą w grze. (te dwie lepsze to Ammar i Matari). Każda rasa ma w pvp mocne i słabe strony.
killav:
--- Cytat: Scaryman w Lipiec 24, 2008, 16:54:31 ---najlepszą do misji/rattowania (ratowanie - zabijanie npcow na paskach asteroidów) są Caldari, dzięki prozaicznie prostym w użyciu rakietowym statkom (Drake, Raven) i równie prostym do fitowania mocnym tanku tarczami.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, a podczas wybierania profesji i tych innych rzeczy to co powinienem wybrać? I w co najbardziej ładować punkty (inteligencja itp.) ?
Pozdrawiam
Straszny:
postać do czystego pvp bardzo różni się od postaci do misji czy już nie mówiąc o kopaniu. Więc trudno wskazać Ci jedną.
killav:
Chodzi mi o postać do misji.
// Edit:
Tak wyglądaja statystyki mojej postaci, czy nada się ona do misji lub pvp? Jest to moja pierwsza postać, więc nie wiedziałem w co najlepiej ładować punkty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej