Eve Online > Poradniki

Poradnik Górnika - dyskusja.

<< < (3/7) > >>

Ellaine:
Lod zalega bo amarrskie paliwa sa najmniej potrzebne.
Amarrskie POSy sa zupelnie beznadziejne.
Amarrskie capitale sa spoko, ale i tak, to Thanatos jest najczestrzym spalaczem paliwa w galaktyce i gallentyjskie paliwko kosztuje wiecej. Wszyscy AFKujacy kopacze lodu siedza wiec w Gallente.
Ostatnio ceny trita tak skoczyly, ze bardziej oplaca sie kopac veld niz kernite :)

Yogos:

--- Cytat: Albi w Wrzesień 24, 2007, 23:55:54 ---Lod zalega bo amarrskie paliwa sa najmniej potrzebne.
Amarrskie POSy sa zupelnie beznadziejne.
Amarrskie capitale sa spoko, ale i tak, to Thanatos jest najczestrzym spalaczem paliwa w galaktyce i gallentyjskie paliwko kosztuje wiecej. Wszyscy AFKujacy kopacze lodu siedza wiec w Gallente.
Ostatnio ceny trita tak skoczyly, ze bardziej oplaca sie kopac veld niz kernite :)

--- Koniec cytatu ---

Czyżby szykowała się wojenka jakaś większa ?
Jak tryt znika to znaczy że ktoś klepie na potęge capsy albo bsy hrhrhr.
No chyba że nagle szlag trafił wszystkich macrominerów.

DragLord:
Goonsi odbudowują flote capitali którą wtopili w ZID ??

Dormio:
Zauważcie, że znów spadła wartość highendowych minsów (zyd i meg), a to przekłada się na większe zapotrzebowanie na tri... jak znam życie za chwilkę skoczy do góry cena pye. Najprawdopodobniej zmiany cen spowodowane są wprowadzeniem Rorquala.

killav:
Witam!

Proszę mi powiedzieć, czy tak naprawdę to opłaca się wyskilować na tego górnika i tylko tym się zajmować? Bo w tej chwili jestem nieźle zakłopotany, nie wiem czy zrobić górnika czy grać bardziej bojową postacią.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej