Eve Online > Dyskusje ogólne

CD-Action i EVE

<< < (19/25) > >>

Venzon 2003:
czytaj calosc...
bedzie runda free for all  O0

Tratoc:

--- Cytat: Przemas w Wrzesień 14, 2007, 21:07:58 ---
--- Cytat: CCP The Orbis w Wrzesień 14, 2007, 12:49:31 --- Apart from editors of CDA that will be in titans, i dont want to see any other cap ships.
Best Regards,
The Orbis

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Moj angielski nie jest dobry, ale odbrze rozumiem ze poza cd-a inne capitale sa niemilie widziane?

Jesli tak, to niech sie gonia. Wymagana Ilosc luda w zyklych shipach potrzebna do zjechania jest taka ze na sisi to nie bedzie event tylko slide-show. I to z typu ze ktos idzie wywolac zdjecie, wraca, pokazuje  i idzie kolejne wywolac itd. :P

Voulture:
Zakladam, ze ccp a szcegolnie the orbis zdaja sobie z tego doskonale spawe i przygotuja miejsce i serwer pod "event". Nie zapominaj, ze to nie jest tylko nasza zabawa. Dla ccp organizacja czegos akiego jest wazna, dla nich to proba organizacji, rozwiazac i radzenia sobe z powstajacymi inieprzewidzianymi problemami. I duzo reklamy.

Mam nadzieje, ze znajda sie osoby ktore pobawia sie frapsem ;)

Tratoc:
Szczerze watpie czy oni(ccp) tak widza ten event, zwlaszcza dla segmentu z przedizalu <1% kont. Naprawde ciezko mi uwierzyc ze przygotuja do tego specjalna platforme sprzetowa.  Wedlug mnie caly ich udzial to ze udostepniaja sisi do tego eventu i wyzncza kogos do pilnowania, i tyle.

NeX:
Przecież zasady eventów są zawsze takie same. Wydzielony nod na klastrze dostaje priorytet, a GM zadanie do wykonania. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej