Eve Online > Dyskusje ogólne

CD-Action i EVE

<< < (9/25) > >>

Gregorius:

--- Cytat: Hoshino Rika w Wrzesień 07, 2007, 00:48:14 ---wiem! wyskopczysz frachtem, zjetisonujesz szuttle, zalagujemy ich i ja wtedy kropne tytana

--- Koniec cytatu ---

dobrze kombinujesz :-)

aceed-:

--- Cytat: Gregorius w Wrzesień 07, 2007, 09:49:12 ---
--- Cytat: Hoshino Rika w Wrzesień 07, 2007, 00:48:14 ---wiem! wyskopczysz frachtem, zjetisonujesz szuttle, zalagujemy ich i ja wtedy kropne tytana

--- Koniec cytatu ---

dobrze kombinujesz :-)

--- Koniec cytatu ---

Eee tam, znając życie, to redaktorzyny CDA wsiądą do tytana i będą myśleć tylko jedno: "yyyy do czego ten przycisk?" :)

Podejrzewam że parę dreadów + carrierów wystarczy spokojnie żeby im zabić tytana i nawet się za bardzo nie przemęczymy  :knuppel2:

BTW, może ktoś sprawdzić, kiedy ostatnio robili aktualizację danych na sisi?

Gregorius:
to co ? zbieramy się polskim community i wlatujemy tam bez pardonu ?? ^_^

Michieru:
Wartałoby wpierw wywęszyć, jakiego tego tytana mają tam mieć - żeby nie pufnąć od doomsdaya, jesli go ktoś przypadkiem uruchomi. :P

Gregorius:
myśle, że on będzie uruchomiony niemalże od razu - wystarczy tylko watacha BSów i BC, która tam się zleci jak muchy.. od razu pilot CDA (bo jestem niemal pewien, ze to oni beda tam siedziec) uzyje magicznego BOOM...

wtedy wleci ekipa capitali i skoncza zabawe :P

a i proponuję przenieść topic do działu KS&O, coby nikt z przypadku nie odkrył naszego złowieszczego planu (i przypadkiem, żeby się nie okazało, że będzie tam jeszcze masa capitali :P)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej