Eve Online > Dyskusje ogólne
Ktos cos mowil o zarabianiu na eve??
Aeon Horax:
qwa, az mnie porazilo jak dostalem z allegro takiego spama:
(cytuje bo to juz jest chyba przegiecie):
Zostawiam IP zeby niebylo:
--- Cytuj ---Wiadomość od: Jedrek871 (23) , wysłana z komputera o numerze IP: 87.250.177.182
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
Witam, widze ze też grasz w eve moze jestes zainteresowany zakupem Time Coda bo mam kilka na sprzedaz u mnie kupisz go taniej niz u innych po za tym mam duzo innych fajnych rzeczy do eve www.***.pl Oczywiscie sprzedam ci to duzo taniej jak ceny na stronce
--------------------------------------------------------------------------------
W ciągu ostatnich 2 miesięcy:
- nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości
- nie sprzedałeś żadnego przedmiotu autorowi wiadomości
Obecnie:
- autor wiadomości nie licytuje w żadnej z Twoich aukcji
- nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości
Ten e-mail został wysłany przez Użytkownika za pomocą serwisu Allegro.pl. Odpowiedź na ten e-mail zostanie wysłana do autora listu, a nie do serwisu Allegro.pl.
Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami ( Regulamin ).
Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących bądź udziału w bezpiecznej transakcji Escrow.
--- Koniec cytatu ---
Koles sprzedaje shipy na swojej stronce za kase, jpk :police: :police: :police: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
przemas:
hmm
BAN
WPIERDOL I DO LOCHU
vulor:
Też dostałem.
Caracal za 2zł :2funny: :2funny: :2funny:
Xarthias:
Zgłoś do allegro, ja ze swojej strony napiszę do ccp.
Kanciak - fajnie, że się publicznie przyznałeś, że ehaft to ty >:D
Aeon Horax:
--- Cytat: Xarthias w Sierpień 28, 2007, 13:06:00 ---Zgłoś do allegro, ja ze swojej strony napiszę do ccp.
--- Koniec cytatu ---
poszlo O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej