Eve Online > Wsparcie techniczne
Grafika - problem
NeX:
Hehe. Nie dziwię się. To pierwszy nawyk wieloletnich użytkowników XP. Nawet gdy już po sp1a poprawili błędy i wogóle zaczęło to jakoś działać, to i tak zasada funkcjonowania czyniła tą usługę mało użyteczną, o zagnieżdżaniu się wszelkiego robactwa nie wspomniawszy. Dostałem kiedyś z płytą główną koreański program, który zastępował przywracanie systemu z XP i działał rewelacyjnie. 100% ochrona danych na bierząco, a nie w jakichś tam punktach, a w dodatku działało to w tle bez widocznego obciążenia systemu ( w przeciwieństwie do badziewnego programu Symanteca rozprawadzanego razem z Nortonem ).
Mimo wszystko dla kogoś kto nie zamierza się bawić szczegółami systemu taka opcja jest wybawieniem, przynajmniej do czasu aż system padnie na amen :crazy2:
Ja usunę problem jak odeślą mi kartę w niewiele bardziej skomplikowany sposób:
Odinstaluję po kolei patche zgodnie z ostatnią datą modyfikacji, aż do momentu gdy grafa zacznie działać normalnie. Tak będzie najprościej znaleźć upierdliwą łatę o ile nie zaczną o niej szybko pisać. Resztę zainstaluje się z powrotem i będzie O.K.
Yagofish:
No cóż nie jestem informatykiem i tak jak faktycznie słyszałem że problem z przywracaniem systemu jest duży w XP, o tyle może już działa poprawnei w Viście.
Mi zadziałało za pierwszym razem - więc polecam to rozwiązanie w Viście.
Zresztą muszę przyznać, że Vista na początku okropnie mnie wkurzała, teraz już coraz mniej i jako zwykły zjadacz chleba może się do niej przekonam jako do zwykłej platformy. Trzeba się poprostu do pewnych zmian przyzwyczaić...
Ciekawe czy pisałbym to samo gdyby grafa nie wróciła do normy ;D
Pozdrawiam tych co wzięli udział w wątku - OVER bez odbioru
Nawigacja
Idź do wersji pełnej