Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
REGULAMIN FORUM EVE-CENTRALA.PL - DYSKUSJE
Xarthias:
--- Cytat: Val Kox w Maj 21, 2009, 13:32:59 ---Jedne z faili regulaminu/forum imho - brak mozliwosci CZYTANIA wszystkich dzialow dla uzytkownikow z iloscia postow mniejsza jak 20 (chyba tyle). Pisanie to spoko luz - ale zeby czytac - bezsens
--- Koniec cytatu ---
Decyzja podjęta przeważającymi głosami użytkowników... Sorry, no bonus :P
Poza tym, we flejmie nie ma nic ciekawego :P
Val Kox:
nic ciekawego tam moze nie ma zeby pisac ale czasem warto zajrzec zeby posmiac sie z glupoty innych i tym samym dowartosciowac sie troszke :D
mam nadzieje tylko ze ankieta odnosnie tego nie byla umieszczona w dziale flame ?? :P
gosti:
Offtop.
Czyli jak nagram telefonem jakas babe pod prysznicem i wrzuce do internetu, to przed sadem moge sie tlumaczyc, ze moj telefon i moge robic co chce z filmem?
Xarthias:
--- Cytat: LoveKebab w Sierpień 31, 2009, 10:18:12 ---p.s. - logi znajdujace sie na MOIM komputerze sa MOJA wlasnoscia i JA moge nimi zarzadzac w/g MOJEGO uznania ;)
--- Koniec cytatu ---
Jest coś takiego jak tajemnica korespondencji. Jest też punkt 5 ogólnego regulaminu Centrali. Więc póki nie rozpowszechniasz/publikujesz takiego loga, to możesz z nim zrobić co zechcesz. :P
Póki co czekam na informację drugiej strony, wtedy podejmiemy decyzję, czy potraktować to jako prywatną korespondencję, czy publiczną dyskusję.
Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś informacje nt. dostępności wzmiankowanego kanału, to byłbym wdzięczny za podesłanie mi ich na pw.
LoveKebab:
--- Cytat: gosti w Sierpień 31, 2009, 10:35:40 ---Offtop.
Czyli jak nagram telefonem jakas babe pod prysznicem i wrzuce do internetu, to przed sadem moge sie tlumaczyc, ze moj telefon i moge robic co chce z filmem?
--- Koniec cytatu ---
to podchodzi pod naruszenie prywatnosci :)
--- Cytat: Xarthias w Sierpień 31, 2009, 10:47:16 ---Jest coś takiego jak tajemnica korespondencji. Jest też punkt 5 ogólnego regulaminu Centrali. Więc póki nie rozpowszechniasz/publikujesz takiego loga, to możesz z nim zrobić co zechcesz. :P
Póki co czekam na informację drugiej strony, wtedy podejmiemy decyzję, czy potraktować to jako prywatną korespondencję, czy publiczną dyskusję.
Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś informacje nt. dostępności wzmiankowanego kanału, to byłbym wdzięczny za podesłanie mi ich na pw.
--- Koniec cytatu ---
to centrala ma jakis regulamin ? nigdy takich rzeczy nie czytam a umowy podpisuje w ciemno :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej