Eve Online > Wsparcie techniczne

Przełączenie rozdzielczości

(1/2) > >>

jzacharewicz:
Mam problem - po uruchomieniu EVE - monitor przełacza sie w rozdzielczość w której nie pracuje (komunikat z monitora brak detekcji). Co dziwne nie mogę wrócić do Windows przez ALT+Tab - ale muzyczka w tle gra.

Ellaine:
alt+enter i jestes w trybie okienkowym

Yagofish:
Kiedyś nie monitor wyciął mi taki numer, że znikneła mi cała grafika. Zero, nul, czarny ekram a komp chodzi. Przeniosłem skrzynię do drugiego kompa i monitora a tam chodzi i brzęczy.... Zastanawiałem się o co comon... , czy nowy monitor mi padł - a miał może 2 tygodnie.

Przez przypadek wyjąłem wtyczkę monitora z kontaktu i po kilkunastu sekundach wpiąłem spowrotem. Włączyłem kompa i wszystko wróciło do normy.

Może tak się zresetował na maxa? Nie zastanawia mie to dłużej bo od tamtej pory tj od kilku miechów problem się nie powtórzył.

Pozdrawiam

Yabushido:
mozesz sprobowac w pliku konfiguracyjnym eve ustawic rozdzialke i predkosc odswiezania na wartosci ktore sa 'pewne'

proponuje tez sprawdzic stery grafy lub/i przeinstalowac eve (z dokladnym czyszczeniem po usunieciu)

Goomich:

--- Cytat: Yagofish w Sierpień 16, 2007, 09:08:36 ---Przez przypadek wyjąłem wtyczkę monitora z kontaktu i po kilkunastu sekundach wpiąłem spowrotem. Włączyłem kompa i wszystko wróciło do normy.

Może tak się zresetował na maxa? Nie zastanawia mie to dłużej bo od tamtej pory tj od kilku miechów problem się nie powtórzył

--- Koniec cytatu ---

Pewnie kabel  nie był dobrze dociśnięty, ruszyłeś go i się rozłączył.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej