Eve Online > Dyskusje ogólne

Najpierw powoli jak żółw ociężale Ruszyła maszyna po szynach ospale.

<< < (2/8) > >>

Xarthias:
Ech kurwa, n/c.

Ale pytanko, WTF: http://img514.imageshack.us/img514/986/slaveposmodsyf2.jpg ?

Ellaine:
To dla CVA i UK, teraz w ramach RPG beda mogli sie scigac kto wiecej uwolnil niewolnikow / zniewolil ludzi :)

Swoja droga, to raczej dobry kierunek zmian.
Aktualnie, jesli ktos chce zainwestowac pare miliardow w kopanie, kupuje pare postaci z hulkami i kopie na 6 kont. Teraz zamiast kopac na 6 kontach, bedzie kopal na jednym/dwóch, w lowsec/0.0, statkiem ktory jest celem doskonalym marzeń dla roaming gangów.

Kopacze w 0.0 beda wreszcie mieli szanse konkurowac z calodobowymi kopaczami imperialnymi. Setki beltow pelnych krokieta ktorego nikt dzisiaj nie rusza bo bardzie oplaca sie poleciec na raty, zostana wreszcie zjedzone. Bedzie fajnie :)

Sir Falo:
Tak czytam i czytam i nadal nie wiem o co chodzi... Nie dzialaja mi linki do scrennshotow, bo mam zablokowane :/ Mozecie opisac w skrocie? Ciekawosc mnie zjada :)

Ellaine:
Capital industry ship.
Ma właściwości przewozowe i zasięg podobny do carrierow.
Ma coś w rodzaju siege mode pod nazwa industry core, co nie wiadomo co robi oprócz żarcia stronta i zatrzymywania statku na 10 minut.
Ma 6 high slotów ale nie wiadomo czy na minery / stripy tam wpasują czy nie.
Ma prawdodpobnie fighter sized mining drony.
Opiera sie o mining barge V zamiast BS V w skillach.

Kompresuje rude. Zwykla 20 razy, lód 5 razy. BPO na kazdy typ rudy (duzo ich bo kazda w 3 odmianach).

Do tego dochodza testowe barki do chmurek.

Do tego dochodza moduły do POSów które sluza do przetwarzania niewolnikow w wolnych i wolnych w niewolnikow.

Goomich:

--- Cytuj ---Capital industry ship.
Ma właściwości przewozowe i zasięg podobny do carrierow.
--- Koniec cytatu ---

Z tymi właściwościamui, to bym nie szalał tak, to na razie tylko przerobiony Nyx.

--- Cytuj ---Do tego dochodza moduły do POSów które sluza do przetwarzania niewolnikow w wolnych i wolnych w niewolnikow.
--- Koniec cytatu ---

CVA i UK będą sobie co tydzień tłuc POSy, przewozić ich do swoich, i niewolić/uwalniać. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej