Eve Online > Dyskusje ogólne

Co jest super vs czego wam brakuje w Eve

<< < (7/9) > >>

Kalressin:
Co robi to ich sprawa. Jak juz gdzies op napisal, nie moze ( albo nie chce :P) powiedziec. Z tym ze po tym pytaniu mozna wnioskowac ze chodzi o jakiegos klienta ( kiedys byly zapowiadane rozne wersje klienta)
Pytanie bylo proste.
Nie chcesz sie dzielic swoimi spostrzezeniami? Nie musisz.
Jak dla mnie najwazniejsze bylo by otrzymanie mozliwosci eksportu ustawien overa bo ustawianie po kazdym pathu na nowo 8 ustawien moze wkurwic totalnie.
Po drugie drony. Nie wiem co ale cos z tym trzeba zrobic ( jakies boczne przyciski jak do modulow bylo by najlepsze imo)
Po trzecie freezowanie overa przy celowaniu.
Ale ogulnie to tylko moj ranking bo ze wszystkim co tu napisano zgadzam sie w 100%

BTW  Pytanie: czy mozna wylaczyc sciaganie portretow na chatach/ show info ? Niby taka opcja jest w menu ale mi nie dziala : /

PS Przypomnialo mi sie cos waznego czego chyba nie bylo:
Pod menu prawego klawisza na chacie odsunac od siebie opcje "show info" i "start conversation" Jak sie nie ma ma autorejecta to w lo secu mozna 4 conva dostac po skoku bo sie komus myszka obsunela :P

Alibaba:
Kal nie zrozumiales mnie.
Nie chodzi o to czy  "badanie" "firmy" Bartka jest prawdziwe czy nie. Chodzi o to, ze skoro nie podal zadnych informacji apropos swojej firmy i calego projektu, to nie ma najmniejszych podstaw by uwazac ze to badanie moze cokolwiek zmnienic. A skoro takich podstaw nie ma, to zostaje pytanie co dalej zrobic z tym, o czym w tym watku piszemy. Dlatego zaproponowalem umieszczenie tego na oficjalu.

A tak prywatnie. Powolywanie sie na autorytet firmy bez podawania jej nazwy uwazam za chwyt ponizej pasa. Gdyby Bartek po prostu zapytal by sie co sie nam w eve podoba/nie podoba, efekt byl by ten sam, a bylo by to bardziej fair.

toster:
Bartek i jego firma :) zbieraja informacje na temat eve i jego interfajsu w bardzo konkretnym celu. Niestety (o czym juz wspominalem wczesniej w innym poscie) ma kategoryczny zakaz pisania co jak i wogole, moje posty sa sprawdzane przez wielkiego brata wiec sorry staram sie jak moge.

Co do plusow i minusow rzuce troche swiatla. Minusy sa wazne bo wiadomo czego brakuje albo co jest zle zrobione, plusy sa jeszcze wazniejsze bo wiadomo co jest dobrze zrobione. Ja w Eve gralem ~tygodnia wiec ledwo liznolem interface, dlatego nie wiem co uwaza ogol za swietne rozwiazanie a co za beznadziejne, co warto wziasc pod uwage a co pominac. Nawet dobre rozwiazania do ktorych nie ma zastrzezen moga byc po prostu malo uzyteczne i tak rzadko uzywane ze nikt nawet o nich nie pamieta.

W chwili obecnej wazne jest dla nas aby wylapac te perelki oraz te kupy ;)
W momencie kiedy bede mial pelna autoryzacje udziele tylu informacji ile bede mogl, narazie niestety nie moge. Ale serdecznie dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli.

Xarthias:

--- Cytat: Bartłomiej Żarnowski w Lipiec 30, 2007, 18:06:06 --- Niestety (o czym juz wspominalem wczesniej w innym poscie) ma kategoryczny zakaz pisania co jak i wogole, moje posty sa sprawdzane przez wielkiego brata wiec sorry staram sie jak moge.

--- Koniec cytatu ---
Sorry, ale nie kupuję tego. Takie zabiegi stosuje się np. gdy w grę wchodzą naprawdę ciężkie pieniądze i zaskoczenie konkurencji. Eve konkurencji raczej nie ma, a pieniądze nie są aż tak wielkie, żeby uzasadniały taką paranoję i tajemnicę. Dodatkowo dwie znane przeze mnie osoby z ccp nic nie wiedzą na temat współpracy w zakresie jakim nakreśliłeś co dodatkowo wzmaga podejrzenia. Chyba, że też sciemniają, ale nie sądzę.
:P
Moim zdaniem, albo prowadzisz jakieś badanie statystyczne, albo na jakiejś miłej uczelni piszesz pracę na temat Eve i wydawało Ci się, że tak zabrzmi ciekawiej i więcej osób odpowie ;)
Odpowiedzieć i tak byśmy odpowiedzieli, więc jeśli trafiłem to te zabiegi były kompletnie niepotrzebne. A jeżeli się mylę, to poważna firma chcąca skorzystać na wiedzy (w tym wypadku) forumowiczy wysłałaby najpierw do admina danego forum info kim są (to też tajne???) i o co biega.
Takie moje trzy grosze. :P

Fizyk:
No i podstawowa sprawa jeśli grałeś w EVE "~tygodnia" to nie masz zielonego pojęcia o czym my mówimy więc jaki jest sens wogule mówic o czykomlwiek wiedząc że zostaniemy niezrozumiani lub co gorsza źle zrozumiani?

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej