Eve Online > Dyskusje ogólne

Eve is dead

<< < (2/3) > >>

LosBekoczoS:
Bosh kiedys padal co pare h bo w pathu cos z db robili i niespodziewali sie ze taki effekt da to na tq. Innym razem server byl totalnie niestabilny bo cos namieszano w paczu. Kiedys wogole Patch Day to bylo 2-3 dni niepewnosci bo server up-down-up-down. Takwiec niejest teraz zle i nie jeczec :D

Xarthias:
Przy ColdWar DT się przedłużył całkiem sporo (prawie o dzień z tego co pamiętam), a potem przez dobry tydzień padał-wstawał-padał-wstawał... I to chyba wtedy przedłużali ludziom subskrypcję za te pady. To chyba był najgorszy PatchDay jaki pamiętam. A potem przy następnym tak się postarali, że patch wprowadzali kilka godzin krócej niż zapowiadali i praktycznie bez dodatkowych atrakcji :)
A to co się teraz dzieje, to raczej nic strasznego, bardziej rev 1 i rev 2 przeszły bezproblemowo niż rev2.1 z większymi problemami niż zwykle :P

Kaira Voux:
Pady serwa to jedno a mega lagi nawet w Empire to drugie - chłopaki sobie ewidentnie nie radzą - przerost chęci nad mozliwościami sprzętu....   Wypadałoby coś zrobić chociaż z systemami hi sec np. zrobic korek na gate jak w systemie powyzej 500 ludzi czy wstrzymać kampanie agitacyjną w postaci triala 14 dni...

Xarthias:
Jakie lagi? Ja jakoś nie zauważyłem. Trzeba tylko huby omijać i nie ma problemu :P
A problemy są prawdopodobnie przez to, że pytona zmienili i pewnie nie okazał się aż tak wstecznie kompatybilny jak sądzili.
Nie narzekać, tylko odczekać te kilka dni. Triala zawsze można zacząć drugiego, co za problem. A jak już pełne konto - to wakacje są, na rower, na plażę, a nie przed kompem wysiadywać :P

Yogos:
Problemik sie Xarth pojawia jak paru chłopaków postanowi zrobić huba ot tak sobie.
Rozbiją kocyki koło jg ustawią sobie jakieś sniper pointy a potem przylatuje ekpia panów która się chce na to party wbić na lokalu sie robi 200 osób i ogólnie slajdy albo pod ekspres :(

Żeby nie było ja tam moge sobie poda zaliczyć jak ktoś jest w danej walce lepszy to nie ma sprawy. Wkurwiam sie tylko jak mi lag psuje fun.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej