Eve Online > Dyskusje ogólne

Gry Podobne do EvE

<< < (4/10) > >>

Vic Brunner:
Mona - nie widzialem - filmik niezly. .ejszce z 2005 :) no zal, zal.. ale chyba znowu wyciagne Nexusa z szafki i zaisntaluje.. moze w koncu uda mi sie go skonczyc na najwyzszym poziomie (utknalem na przedostatneij misji :P)

Sotharr:
Gdzieś można kupić w Polsce tego Nexusa? Gra nie była chyba u nas rozpowszechniana i w sklepach internetowych ani na allegro nie ma.

Goomich:

--- Cytat: Vic Brunner w Lipiec 16, 2007, 15:21:01 ---Mona - nie widzialem - filmik niezly. .ejszce z 2005 :) no zal, zal.. ale chyba znowu wyciagne Nexusa z szafki i zaisntaluje.. moze w koncu uda mi sie go skonczyc na najwyzszym poziomie (utknalem na przedostatneij misji :P)

--- Koniec cytatu ---

Niech zgadnę: krażowniki Noah robią ci z dupy jesien średniowiecza? :)

--- Cytat: Sotharr w Lipiec 16, 2007, 15:27:08 ---Gdzieś można kupić w Polsce tego Nexusa? Gra nie była chyba u nas rozpowszechniana i w sklepach internetowych ani na allegro nie ma.

--- Koniec cytatu ---

http://steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=6420&cc=PL

Vic Brunner:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 16, 2007, 15:41:30 ---
Niech zgadnę: krażowniki Noah robią ci z dupy jesien średniowiecza? :)

--- Koniec cytatu ---

juz nie pamietam bo gralem w tamtym roku :) a moze to ostatnia misja? wiem ,ze to juz nad Ziemia sie dzieje i nadlatuja kolejne fale wrogow i nie nadazam z rozwaleniem wsyztskiego juz (a posilki floty nadciagaja zbyt rzadko) :)) jednak slaby ze mnie rtsowiec :)

demonolog:
Od czasu Earth & Beyond, ktore swoja droga mialo kilka fajnych pomyslow, jakos nie widac konkurenta dle Eve.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej