Eve Online > Dyskusje ogólne

dlaczego EVE?

<< < (3/3)

korpusz:
Dajcie się spokój bo jeżeli same strzepki informacji (latanie w kosmosie, najlepszy MMO space sim, walka, epickie rozmiary gry, najwiekszy zyjacy swiat gry na swiecie itp itd) nie przekonuja go do sprawdzenia samemu to ta gra nie jest dla niego.

A dla czego miałbyś sprobować ?? Lepiej powiem dlaczego ja to zrobiłem. Bo chciałem, bo uwielbiam te klimaty, bo czekałem na tą grę baaardzo długo (aż będę miał środki i możliwość płacenia za nią), bo nie ma nic lepszego z tego gatunku na rynku, ba jeżeli chodzi o MMO to nie ma nic innego tej klasy.

Blaster:
Ja dodam od siebie ze mozesz teoretycznie spotkac w tej grze kazdego z calego swiata kto gra w EVE (poza chinolami od jakiegos czasu) i sie z nim bawic.  :)
Mozesz poznac naprawde fajnych kumpli z którymi mozesz spotykac sie w realu i wspólnie imprezowac (zloty itp) a w swiecie EVE latac razem lub walczyc przeciwko nim (wiele razy tak bywalo i fun byl jeszcze lepszy wiedzac do kogo strzelasz) O0

Yagofish:
Opis not bad...

Ale recenzja oficjalna zawsze będzie zachęcać - zgodzę się że liczy się opinia samych graczy (wielu) i to nie jednego...

Jak powiedział kiedyś Tadzik... nie ma takiej rury w mieście, w której Norek się ukryje, jak go któregoś razu wk...wił

...ale co ten ostatni akapit miał współnego z tym wątkiem  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej