Eve Online > Dyskusje ogólne

50mln isk / h

<< < (3/8) > >>

Ellaine:
Wlasnie handel jest niemal najmniej czasozerna rzecza w grze (mniej jest juz tylko zarabianie na kopiowaniu BPO capitali, BSow i generowanie datacorow na sprzedaz - tu wszedzie klikasz raz na miesiac).
Handel ma te urocza cechę, ze mozesz dobrac rynki i przystosowac styl dzialania do ilosci wolnego czasu. Jesli masz malo czasu, poprostu zamrazasz duzo kasy i inwestujesz rzeczy ktore maja duze przebicia ale sprzedaja sie wolno. W ten sposob nie zarabiasz moze dzikich miliardow miesiecznie, ale za to w przeliczeniu na poswiecony temu czas, sa to setki milionow na godzine klikania.

partridge:
Plexow juz nie ma :) ja zarabiam okolo 2.5 miliarda miesiecznie i mi wystarcza... no zapomnialem dodac ze 3 godziny miesiecznie na to poswiecam

Sou:
Sory ale juz 100m dziennie to naprawde dobry wynik z tego co sie orientuje i czytam forum marketowe na oficjalnej. Nie mowiac juz o miesiecznym wyniku. Wiem ze podniecanie sie ze ktos wyciagnal 50m/h jest spoko i pogral se koles po szkole te 5h ale utrzymajcie to przez tydzien, miesiac albo pol roku ?;]

Ja wyciagam cos chyba 2-3b miesiecznie w zaleznosci od tego ile ddziennie na to poswiece ( 0,5-1h ). Oczywiscie to jest handel i trzeba do tego dodac ze raz na miesiac z 3-4 dni trzeba solidnie przysiasc i przez kilka h zbierac wszystko co sie skupilo przez miesiac.

No i 1 konto oczywiscie;p

Abadonna:
ja analizowałem  albo hakowałem  puszki. w zaleznosci od szczescia od 20 do 250 mln w godzine. a czasami nic, tylko riftera traciłem.

vulor:
A ja kasy nie zarabiam...

Ja ją nieustannie wydaje i trace :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej