Eve Online > Patche i dodatki

KALI 2 - 19 czer

<< < (7/8) > >>

Trybiq:
mam juz therm na lvl3 za 1-2 dni bedzie 4.
Ogolnie powiem chujowka. Fakt cos tam dodaje, ale ogolnie sie nie placa. Moze faktycznie jak jest sytuacja krytyczna i zaczyna ci schodzi armor przy braku capa (bo na strukture to juz za pozno zaby wlanczac) to cos tam dodaje. Jednak ogolny dmg jakie otrzymuja moduły jest beznadziejny. Uzywasz jednego dmg dostaja wszystkie moduly z danego slotu.
Ogolnie rzecz nie potrzebna. Jedynie po to ze jak maja ciebie zestrzelic do wlanczasz zeby wsystkiego moduly mieli zepsute. z tego co zauwazylem ab daje +50% speeda, proj turr 15%therm dmg, reszty nie uzywalem.

Poprostu nie warto. chyba ze do mwd zeby przez 5sec leciec zamiast 1km/s np 2km/s :), nie wiem nie sprawdzalem ile daje przy mwd.

Yogos:
Thermala nie mam ale do mnie osobiście bardzo przemawia podniesienie zasięgu distruptora i weba.

MightyBaz:
wg wczesniejszych zapowiedzi CCP to mialo byc niby technologia T3...o ile pamietam mialy byc tak budowane itemsy...aby pozniej mozna bylo je tak "przeladowywac"

Trybiq:
Jezeli to ma miec jakies zastosowanie wprzyszlosci to zobaczymy. Jak narazie nie bardzo sie oplaca. Nie ma mozliwosci aby nawet przy thermo lvl5 zurzycie modolu (dmg heat) był znikomy. Niestety nawet to upływie chyba 5 sec zaczyna sie dmg wszystkich modułów na slocie.

Ellaine:
CCP w kółko powtarzało, że Heat jest zaprojektowany tak, żeby ludzie używali go tylko w sytuacjach skrajnych, kiedy są o krok od straty statku czy taclkowanego celu, a nie na kazdym belcie na raty i przy kazdym ganku zeby wyzej na killmailu być.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej